Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fog rám emlékezni a...

Hogy fog rám emlékezni a gyermekem, ha meghalok?

Figyelt kérdés

8 és 2 évesek a gyerkőceim. Vajon mit fognak átélni most és később hogy fognak rám emlékezni, ha meghalok?

Vajon utálnak majd érte?

Megérthetik talán?

Szánni fognak?

Marad egy cseppnyi szeretet a szívükben, amit rám pazarolnak?

2017. szept. 14. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz,hogy mindenki elmegy egy nap.

De csak gagyogsz itt néhány szót,de semmi lényegre törõ nincs benne.

Beteg vagy?Elvált vagy?ERlhagyott a férjed?Elhagyott a családod?Vagy mi van?

2017. szept. 15. 11:45
 32/85 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szeretném, ha tudnák, hogy szeretem őket"

Fogják tudni, ha szépen, szeretettel felneveled őket.

Ha ettől a nemes feladattól elmenekülsz - nem fogják azt gondolni, hogy szereted őket, csak azt hogy felelőtlenül közösültél és egész életükre tartó szenvedést okoztál nekik.

Majd 20 év múlva elábrándozhatsz azon, hogy hová való vagy, addig nem, MERT ITT VAN DOLGOD A FÖLDÖN.

2017. szept. 15. 12:18
 33/85 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm szülei öngyilkosok lettek, és ő találta meg őket mikor hazaért az iskolából. Hiába nevelte szeretettel a mamája, mindig volt benne hiányérzet,és kisebbrendőségi érzés, hogy még a szüleinek se volt elég jó. Először csak maximalista lett, később étkezési zavaros, végül elkezdte vagdosni magát. 13 éves volt az első öngyilkossági kísérleténél, 16 a másodiknál. 4 hónapot töltött a pszichiátrián ezek után. Most 32 éves, de sosem tudta feldolgozni amit vele tettek. A szülei sírjához nem jár ki, és mindenkinek azt mondja hogy neki sosem voltak szülei. Nem emlékszik a szép dolgokra, csak a fájdalomra amit érzett. Jeleneleg is kétféle gyógyszert szed a kialakult pszichiátriai állapota miatt, még mindig az idős mamájával él, mert nem maradhat egyedül, munkán kívül nem jár el sehova, velem se nagyon találkozik már. Kapcsolata sosem volt, és nem is lesz, mert még mindig azt érzi hogy nem elég jó ahhoz hogy szeressék.

A szülei tönkretették az életét.

2017. szept. 15. 13:13
 34/85 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenki meghal egy napon, csak nagyon nem mindegy hogy mikor és hogyan. Most öngyilkosságra készülsz, beteg vagy, vagy valaki ki akar nyírni? Vagy mi a rák van? Ha nem adsz normális infót akkor ne várd hogy normális választ adjunk. Vagy csak trollkodsz velünk, mi?
2017. szept. 15. 13:26
 35/85 A kérdező kommentje:

Nem szórakozok, hanem megvan a konkrét tervem igaziból.

Úgy látom, a jelenlegi helyzetem megoldhatatlan, pedig igyekeztem. Aztán arra jutottam, hogy ez nem véletlen, nincs nekem már itt keresnivalóm. A gyerekek többet érdemelnek, mit amit én adok. Én viszont nem tudnám a napjaimat nélkülük elképzelni. Így nekem nincs mit keresnem már itt.

2017. szept. 15. 13:39
 36/85 anonim ***** válasza:
100%
De igen!Van keresni valód!Fel kell nevelned a 2 gyereked,akikért felelősséget vállaltál!Szerinted ők el tudnák képzelni a minden napjaikat nélküled?Bármilyen nehéz is,bármilyen kilátástalannak is tűnik minden és bármennyi ideig tart ez az állapot egyszer ez is elmúlik és megoldódik valahogy!Mindenki életében van kilátástalannak tűnő helyzet,hidd el tudom miről beszélek.Az én életem sem fenékig tejfel vannak gondjaim,nem is kevés és amúgy is az utóbbi időben összejött minden.De egy percre sem gondolnám azt,h.itt a vége!A gyermekemnek szüksége van rám!!!Korábban voltak olyan időszakok amikor legszívesebben én is csak úgy "megszűntem" volna.De mióta itt a kisfiam attól rettegek mi lesz ha nem tudom felnevelni...Szedd össze magad!!!
2017. szept. 15. 13:55
 37/85 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd abba ezt a béna önsajnáltatást és próbáld meg rendbe hozni az életedet. Nyavajgással nem leszel előrébb.
2017. szept. 15. 14:06
 38/85 anonim ***** válasza:
82%

2 gyermekes anyának hogyan jut ilyen eszébe? Magyarázd már el! Még ha sz.ar az életed, de akkor is.

Sose gondolok a halálra. Arra se milyen lesz 70-80 évesenba küszöbén állni. Próbálom élvezni az életet. Nekem is vannak gondjaim, mindig is voltak. Megoldottam őjet.

Komolyan nem értem hogy 2 gyerek mellett hogyan tudsz ilyenen agyalni?

2017. szept. 15. 14:10
 39/85 A kérdező kommentje:
na, pont ezért nem írtam eddig semmire konkrétat. Arra vagyok csak kíváncsi, hogy mi marad meg bennük rólam.
2017. szept. 15. 14:20
 40/85 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondod nem öngyilkosságra készülsz. Közben itt papolsz arról hogy már nincs itt keresni valód. A kérdésben meg az szerepel "ha meghalok". De öngyi akarsz lenni mert olyan világfájdalmaid vannak hogy még az afrikai éhezők se cserélnének veled. Amúgy mit gondolsz, mik vagyunk mi, rejtvényfejtők? Azt hiszed hogy itt van Sherlock és Watson? Hát nem. Szóval ne játszadozz velünk légyszi, hanem adj egy normális infót.
2017. szept. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!