Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 17 (majdnem 18) éves lányotok kezét megkérnék a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
A fiúval 4 éve vannak együtt, és ti is szeretitek a srácot. Előzetesen a fiú engedélyt kért az apától.
2017. szept. 12. 18:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
20%

30-as.

Nekem pedig ha áramszedőim lennének, akkor villamos lennék. Igenis a férfi vegye a fáradtságot és csináltasson egy normális gyűrűt. Főleg, ha telik rá. Én magam találtam ki, hogy mi legyen a feleségem gyűrűje, ami aztán annyira tetszett a készítőnek, hogy ezzel egy új terméket indítottam el.

2017. szept. 18. 20:34
 32/33 anonim ***** válasza:
10%
Vagyis attól, mert mégg alumínium gyűrűvel is hozzá menne a nő, még nem kell lealacsonyodni arra a szintre.
2017. szept. 18. 20:35
 33/33 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen el szeretnéd jegyezni, tedd meg. De a szalagavató egy nagyon rossz ötlet. Esetleg kérd meg a kezét karácsonykor, az sokkal bevettebb szokás. Az esküvővel szerintem még várjatok. Előbb fejezzétek be a tanulmányaitokat, helyezkedjetek el egy biztos munkahelyen. Ha minden megvan, jöhet az összeköltözés és az esküvő. Nem kell elsietni a dolgokat, nagyon sok minden változhat addig. Lehet hosszú ideig is lehet jegyben járni. Sok boldogságot!
2017. szept. 24. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!