Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz, ha valaki...

Szerintetek rossz, ha valaki nem keringőzik a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
Anyuék szerint nagy dologról maradok le, mert hát szép ruha, szép haj, ezer fotó, emlékek, de most ősszel érettségizem emelt németből és a táncpróba csomó időt elvenne. Nagyon parázok az érettségitől, ezért minél többet próbálok tanulni. Szerintetek tényleg lemaradnék nagy dologról?:(
2011. szept. 28. 17:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
86%

Én táncoltam a szalagavatón, és nekem nagy élmény volt, nem csak a műsor, hanem a próbák is. Nagyon bánnám, ha kihagytam volna.

19/L

2011. szept. 28. 17:58
 2/48 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd már...szerintem csináld azt,amihez neked kedved van.A szülőknek más volt a fontos.Én sem keringőztem anno a szalagavatómon mégsem hiszem,hogy bármiről is lemaradtam volna,pláne nagy dologról nem :)
2011. szept. 28. 17:58
 3/48 anonim ***** válasza:
81%

Lemaradsz igen, de ha nem megy, hát nem megy.

Vannak azért fontosabb dolgok is, pl. a tanulás az az.

Amúgy megértem azt is, ha valaki azért nem táncol, mert szégyenlős, vagy nincs rá pénze.

2011. szept. 28. 17:59
 4/48 anonim ***** válasza:
75%
Én sem táncoltam, és nem igazán zavart a dolog, inkább a nyaggatás, hogy miért nem táncolsz. Viszont a próbák gondolom leginkább suliidőben lennének, nem hiszem, hogy annyit elvennének az idődből.
2011. szept. 28. 17:59
 5/48 anonim ***** válasza:
53%
Sokan túlbecsülik pedig csak egy tánc semmi más! Semmiről nem maradsz le nyugi! Én sem keringőztem és örülök is, hogy kihagytam.
2011. szept. 28. 18:00
 6/48 anonim ***** válasza:
75%
Így van, a próbák is nagyon jók szoktak lenni. Csak azt tudom mondani mint az első: bánnám, ha nem táncoltam volna. Egyébként a próbák általában max 2-2,5 órásak szoktak lenni, és talán nem is baj, ha a sok tanulás mellett egy picit kikapcsolsz.
 7/48 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk eleve minden osztályból max 3-an keringőzhettek, de nekem semmi kedvem nem volt hozzá. Egy csomó pénz meg minden, és igen IDŐ. Azérettségi sokkal fontosabb, majd az esküvődön keringőzöl szép ruhában és akkor csakis egyesegyedül te fogsz számítani és nem kell osztoznod a pillanaton másik 120 lánnyal! Nem hagysz ki semmit ez az én véleményem. Főleg mert olyan szép volt a miénk is, h jobb h láttam inkább minthogy benne lettem vna :D És fejenként 50 ezret költöttek a csajok a ruhákra, azért az kicsit necc sztem. 22/L
 8/48 anonim ***** válasza:
73%

Ez egyéni beállítottság kérdése. Van olyan ismerősöm, aki megbánta, hogy nem táncolt a szalagavatóján, viszont olyan barátnőm is van, aki nem. Neked kell érezned, hogy neked mennyire fontos/nem fontos.

Őszintén szólva, én bár táncoltam a szalagavatómon, de nekem semmilyen nagy élmény nem kötődik hozzá, letudtam, mert miért ne alapon, és kész. A ruhát meg egyenesen utáltam (mi is keringőztünk). A hajamhoz meg nem nyúlhatott hozzá senki, ki volt engedve, és ennyi :) Szóval nekem a kiöltözés sem jelentett sokat, sőt... Inkább nyűg volt.

9/48 anonim ***** válasza:
68%
én nem táncoltam, nem bántam meg sőt jó is volt így.
2011. szept. 28. 18:01
 10/48 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk aki először nem akart táncolni, a végén az utolsó pillanatban mégis meggondolta magát. Kivéve egy lányt. Ő utána mondta, hogy nagyon sajnálja, mert mégiscsak jó lett volna.

Szerintem heti 1-2 próba bőven belefér az időbe. Még jót is tesz, annyira, de annyira jó érzés táncolni! Engem teljesen feldobott, maga a szalagavató nem volt nagy szám, de a próbákat borzasztóan élveztem. Szerintem már csak azért is megéri.

2011. szept. 28. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!