Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz, ha valaki...

Szerintetek rossz, ha valaki nem keringőzik a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
Anyuék szerint nagy dologról maradok le, mert hát szép ruha, szép haj, ezer fotó, emlékek, de most ősszel érettségizem emelt németből és a táncpróba csomó időt elvenne. Nagyon parázok az érettségitől, ezért minél többet próbálok tanulni. Szerintetek tényleg lemaradnék nagy dologról?:(
2011. szept. 28. 17:51
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Najó, meggyőztetek, táncolok. Csak sikerüljön az a szemét érettségi egy 80 fölött, vagy nem lesz Corvinus:/
2011. szept. 28. 18:37
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
23n vagyok:nálunk sajnos nem fehér mesés ruha volt anno,hanem ilyen ididóta néptáncos szerű :D kék,piros és zöld színben lehetett választani,mintha valami jódlis német lettem volna:D némelyek a pártát is kitették a hajukba,nevetséges volt a ruházatunk,mégis jó volt!
2011. szept. 28. 18:38
 33/48 anonim ***** válasza:
75%

18:27-es vagyok

Angolból és társadalomismeretből érettségizek most ősszel.

18/L

2011. szept. 28. 18:40
 34/48 A kérdező kommentje:
18:38, ezen most nevettem:D
2011. szept. 28. 18:41
 35/48 anonim ***** válasza:
49%

Hát figyelj előre mondom, ha nem bírod a táncpartnered nem lesz nagy élmény a próba se, sajnálni fogod rá az idődet, és 2 perc táncért ennyi pénzt kiadni szerintem felesleges. Úgy egyátalán az osztályban jól érzed magad?

Persze mégiscsak egy olyan dolog ami emlék marad, hozzátartozik az utolsó évben...szóval ha ragaszkodsz az ilyesmi emlékekhez menj, de én általánosban anno nem táncoltam, és nem bántam meg. Olyan dolog ez, hogy amíg nem érzed át miből maradsz ki, nem is fog hiányozni..

2011. szept. 28. 18:50
 36/48 anonim ***** válasza:
49%
Én nem táncoltam, és egyáltalán nem bánom. :)
2011. szept. 28. 19:15
 37/48 anonim ***** válasza:
49%
Én sem táncoltam, és nem bántam meg. Valószínűleg az bánja meg, akinek az lenne a legnagyobb pillanat az életében.
2011. szept. 28. 19:21
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

December közepén volt a szalagavatóm, január elején nyelvvizsgáztam, felsőfokú, gazdasági angolból.

Simán ment a kettő.

De tényleg egyéntől, osztálytól, osztályközösségtől is nagyban függ.

Én el se tudtam képzelni, hogy ne keringőzzek, ráadásul előző év végén felkért a nagy titkos szerelmem.. Az osztályomat imádtak, majd bepisiltünk a nevetéstől a próbákon, a fiúknak köszönhetően. Szóval nekem hatalmas és pozitív élmény volt.

És azt se hagynám ki, milyen érzés volt a gyönyörű fehér, abroncsos ruhában megpillantani egymást, és magunkat. Nagyon szépek voltunk mind, meghatódtunk egészen.

Na, de én már az esküvői ruhákat is nézegetem, pedig még épp csak eljegyeztek.. :) Én szeretem ezeket.

Nem nehéz eldönteni, ha vágysz rá, ne hagyd ki. Nem azon a pár órán fog múlni az előrehozott érettségid.

2011. szept. 28. 19:38
 39/48 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk 3 osztály volt végzős, és kb 4-4 pár volt mindegyikből, én nem voltam benne, csak az osztálytáncban.

Az meg hogy rajta vagyok egy fotón, videón... Elhiszed, hogy így 8 év után halvány fogalmam sincs, hogy hol van a táncról készült felvétel? Most úgy érzed, hogy ez hű de nagy dolog, aztán elmész másik suliba (OKJ vagy egyetem) és eszedbe se fog jutni a szalagavató. Én konkrétan semmire nem emlékszek belőle.

2011. szept. 28. 19:39
 40/48 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó vagyok, picit off: nem tudom, a keringőt miért menyasszonyi ruhában táncolják, sztem jó lenne, ha különböző színű báli ruhák lennének, és a partnernek ugyanolyan színű nyakkendő. Nekem minden szalagavatóról az jut eszembe, hogy nicsak, egy rakás menyasszony és vőlegény! :)
2011. szept. 28. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!