Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz, ha valaki...

Szerintetek rossz, ha valaki nem keringőzik a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
Anyuék szerint nagy dologról maradok le, mert hát szép ruha, szép haj, ezer fotó, emlékek, de most ősszel érettségizem emelt németből és a táncpróba csomó időt elvenne. Nagyon parázok az érettségitől, ezért minél többet próbálok tanulni. Szerintetek tényleg lemaradnék nagy dologról?:(
2011. szept. 28. 17:51
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
90%
Én sem ajánlom, hogy kihagyd! Az egyik barátnőm az érettségi utáni osztálytalálkozón bevallotta, hogy nagyon megbánta, hogy nem vett részt a szalagavatón, csak, mert nem volt kedve....
2011. szept. 28. 18:20
 22/48 anonim ***** válasza:
75%
*bocs,amikor azt írtam h 3-4 hónap elég az érettségire,a tavaszira gondoltam,nem is figyeltem,hogy előrehozottat írsz.
2011. szept. 28. 18:21
 23/48 anonim ***** válasza:
49%

A keringőben nem táncoltam, szerintem rohadt unalmas volt. Legalábbis nézni.

Az osztálytáncban táncoltam, az ilyen hip-hop féle cucc volt, na, az nagyon jó volt, háromszor is előadtuk, mert visszatapsoltak.

Szerintem a keringő az ilyen hercegnő típusoknak fontos. Szép hajam meg sminkem akkor lesz, amikor akarom. A szalagavató meg nem egy Fashion Week, hogy olyan fontos legyen a video.

2011. szept. 28. 18:21
 24/48 A kérdező kommentje:
Hú halljátok, nagyon nem tudom, hogy mi legyen. Egyrészt elképzelem magamon a fehér ruhát, ahogy pózolok, miközben fényképeznek, másrészről pedig azt is el tudom képzelni, hogy 2 perc táncért mindenki megbánja, hogy kiadott ennyi pénzt ruhára. Persze nem a pénz a gond, csak az, hogy kevés tánc, nagy felhajtás, sok idő elvétele. Nekünk ráadásul 4 órásak a próbák, szerintetek?..
2011. szept. 28. 18:24
 25/48 A kérdező kommentje:
Ja, nálunk is ez van, a szolis cicák vannak úgy oda a táncért, mert szerintük ez életük fénypontja.
2011. szept. 28. 18:25
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Én is most érettségizek előrehozottan 2 tárgyból. De nem hagynám ki a keringőt. Olyan szép, már elkezdődtek a próbák. És közben nagyon jól szórakozunk. Vicces, hogy a az új lépések mennyire nem mennek először, de aztán belejövünk és minden szupi...

A ruhából sem kell akkora ügyet csinálni, az enyém 8000 Ft és gyönyörű, jó mondjuk a fodrászon tudok spórolni, mert tesóm az.

Én azt mondom ne hagyd ki, mert egy nagyszerű élmény. :D

2011. szept. 28. 18:27
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

18.14

Mifelénk ennyi egy menyasszonyi ruha bérlése, de egye-fene biztos volt aki megúszta 40-ből, plusz nálunk a keringősök átöltöztek saját báli ruhába az min. 20 és ott volt még az osztálytánc amihez újabb 10 volt a ruha, én csak egy báli ruhát kaptam karácsonyra, nem táncoltam osztálytáncon sem mert előre látszott h megagagyi lesz- az is lett, de az én ruhám is 35 volt. Lehet venni 12 ért is, de az olyan is. Én úgy voltam vele, vagy megadjuk a módját, v otthon maradok szépen, a hajam is kb 8000 volt, a smink ingyen volt, mert ismerős kozmetikus megcsinálta, mit mondjak megérte, egy napra hamupipőke lettem, bár tény h sokan nem engedhetik ezt meg maguknak, mjuk nekem pénze osztályom volt, volt aki keringőzött és a menyasszonyi ruha mellett a báli ruhája 90!!!ezer volt. A Szalagavató nem a sarki kispiszkos bál, ezt tudomásul kell venni, akkor is ha rohadt nagy sznobság az egész...

2011. szept. 28. 18:27
 28/48 A kérdező kommentje:
18:27, te miből érettségizel?
2011. szept. 28. 18:32
 29/48 anonim ***** válasza:
63%

"Ellenérvek:

-unalmas próbák

-hétvégén tudnék németezni

-túl feszült vagyok az érettségi miatt és ez rányomja a bélyeget a hangulatomra

-nem bírom a táncpartnerem "

Először is: a próbák nem unalmasak, legfeljebb az elején kicsit, de utána inkább élvezetesek.

Az necces, hogy hétvégén van, de érdemes bevinni a németcuccot, és szünetekben belenézni. Vagy gondold ki, ha hétköznap lenne a próba, mikor lenne, és azt az időt szánd a németre.

Ha feszült vagy, akkor külön ajánlott, a tánc nagyon jó feszültségoldó.

Ha nem bírod a partnered, az nem jó, igazán ez az egy érv, amit megértek, de hát lehet partnert cserélni, nem?

Igazán egy érv sem szól a tánc ellen, szóval táncolj! :)

2011. szept. 28. 18:34
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sz*rul csinálta meg a fodrász a hajam a keringős ruha ocsmányul állt rajtam(de szerintem mindenki más is nevetségesen nézett ki,főleg aki még pártát is tett a hajába!),hófehér volt az arcom,és elég rossz passzban voltam,a táncos-párom is ronda gyerek volt,MÉGIS AZT MONDOM,hogy nagyon sajnáltam volna,ha nem táncolhattam volna :) !!!!!!!Jó volt tényleg egy jó élmény,ahogy az egész család,meg barátok azt nézik,hogy milyen ügyesen táncolok!23n
2011. szept. 28. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!