Szerintetek rossz, ha valaki nem keringőzik a
szalagavatóján?
11/48 A kérdező kommentje:
Én csak a ruha miatt sajnálom, meg a fényképek miatt. Amúgy a próbák hétvégén vannak, pont akkor, mikor végre nekiállhatnék csak a németre koncentrálni.
én is majd érettségizem,de nekünk rohadtul nincs pénzünk erre a felhajtásra... tehát én nem megyek el. Többieknek jó bulit^^
2011. szept. 28. 18:05
Rossznak nem rossz, ha nem táncolsz, de ez tényleg élmény. Én szerettem az osztályomat, és annak ellenére, h falábú vagyok, jó volt részt venni benne. Részben azért, mert a többiekkel együtt voltunk, részben pedig a készülődés izgalmai miatt (amit te is írtál, h ruha, haj stb)
Nyilván aki inkább szabadulna az osztályából/ iskolájából, az semmiben sem akar benne lenni, és az úgy gondolja, h jó is, ha kihagyja. Szóval ez sok mindentől függ.
Mindenesetre a te döntésed az egész.
21/L
2011. szept. 28. 18:07
Ha te úgy érzed,hogy megbánnád,akkor ne hagyd ki,de a tanulás valóban fontosabb-utána nehogy emiatt legyen lelkiismeret furdalásod-bár én nem hinném,hogy akár az emelt érettségire is 3-4hónapnál többet kéne koncentrálni,nem olyan nehéz az.Ha már most keményen tanulsz rá(mert úgy vettem ki)szerintem ennyi szórakozás,kikapcsolódás belefér.A kikapcsolódás egyébként is annyira kell az emberi szervezetnek mint az evés,alvás,mert ha csak tanulsz és tanulsz folyton,az agyadra fog menni.Időt kell hagyni egy kis szabadidős tevékenységgel,hogy a dolgok leülepedhessenek.De ezt is csak te érezheted,hogy milyenek a képességeid,neked mennyi idő kell a felkészülsére(csak azt akartam mondani,hogy ne hajtsd túl magad,mert az a visszájára is elsülhet).Amúgy már válaszoltam,tényleg,eltelt már a szalagavatóm óta néhány év,és nem érzem,hogy ez olyan nagy dolog így visszatekintve,csak előtte,közvetlen utána tűnhet annak.Azért ettől történnek az emberrel később nagyobb és fontosabb dolgok is,nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni szerintem...
2011. szept. 28. 18:10
15/48 A kérdező kommentje:
Ja tudom, de most döntésképtelen vagyok és nincs sok időm eldönteni, már szombatra meg kéne mondanom, h mi lesz. Érveim mellette:
-szép ruha, haj, smink
-szép a keringős zene
-rajta lennék a keringőről készült videón, képeken
Ellenérvek:
-unalmas próbák
-hétvégén tudnék németezni
-túl feszült vagyok az érettségi miatt és ez rányomja a bélyeget a hangulatomra
-nem bírom a táncpartnerem
Nem, tudom, mi legyen:/ Mondjuk az ellenérvek közül az időhiány az, ami a legbosszantóbb, hétközben órákig kell tanulni a többi tárgyra, mert húzós iskolába járok, aztán érettségiig meg kb 3 hét és már egy idegroncs vagyok.
ma 18:07 vagyok. Még annyit tennék hozzá, h aki 50 rongyot elszór egy szalagavatóra, az meg is érdemli...
Ennél sokkal olcsóbban is ki lehet hozni az egészet. Az én ruhám 12e Ft volt anno (tudom, tudom, sok családban nem engedhetik ezt sem meg), plusz a fodrász kb 3-4e ft-ért.
Szóval szerintem az nem ellenérv, h olyan borzasztó drága lenne. (hangsúlyozom, egy átlagos anyagi helyzetű családra gondolok itt)
2011. szept. 28. 18:14
Én sem táncolok idén. Egyrészt az előrehozott érettségi miatt, meg azért is, mert nálunk nagyon nagy hisztik vannak/voltak eddig is belőle. Egyszerűen nincs hozzá türelmem, energiám. Rám is ki fogják tűzni a szalagot, meg az esküvőn is nagy élmény lesz majd a ruha:D
2011. szept. 28. 18:14
Én is idén érettségizek, idén lesz a szalagavatóm. Semmi pénzért nem hagynám ki se a keringőt, se a bált. Jó buli lesz. Meg mi heti egy órát próbálunk suliidőben, tehát az nem is olyan sok, annak bele kell férni.
És nem kell 50000ft-ot kiadni a ruhára, mi 7000 forintér béreljük.
2011. szept. 28. 18:16
19/48 A kérdező kommentje:
Bárcsak suliidőben lennének a próbák, de a hülye oszt.társaim nyavalyogtak, hogy minél hamarabb haza akarnak érni a suliból, így ez lett.
Nálunk a sok végzősre és a kis helyre hivatkozva elkezdtek szelektálni. Csak azok táncolhattak, akik elég magasak, elég vékonyak, elég szépek és elég ügyesek voltak. Engem kiszórtak, mert 5 centivel alacsonyabb vagyok a többi lánynál. Persze amúgy sem értem, hogy ők az est alatt háromszor kimentek táncolni, de azt nem lehetett volna megoldani, hogy több csoportot alkotunk, és mindenkinek jut egy kör. Sebaj. Szép ruha, szép haj, fotók, emlékek megvoltak így is. Gyönyörű ruhám volt, egész este kértek táncolni, nagyon jó volt... Szóval tulajdonképpen nem hagytam ki semmit.
2011. szept. 28. 18:19
Kapcsolódó kérdések: