Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz, ha valaki...

Szerintetek rossz, ha valaki nem keringőzik a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
Anyuék szerint nagy dologról maradok le, mert hát szép ruha, szép haj, ezer fotó, emlékek, de most ősszel érettségizem emelt németből és a táncpróba csomó időt elvenne. Nagyon parázok az érettségitől, ezért minél többet próbálok tanulni. Szerintetek tényleg lemaradnék nagy dologról?:(
2011. szept. 28. 17:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
75%

Budapesten igen nagy különbség van egy szalagavatós és egy menyasszonyi ruha között, árban is.

Aki menyasszonyi ruhát bérel több tízezerért, meg is érdemli..

2011. szept. 28. 19:48
 42/48 A kérdező kommentje:
Az a gáz, h én kollégiumban vagyok, pénteken hazamegyek, aztán szombaton meg 2 órát utaznék a próba miatt, meg vissza is és elmegy az egész napom ahelyett, h aktívan tanulnék. Csak ennyi a problémám, de nem tudom, majd megoldom valahogy.
2011. szept. 28. 20:19
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fehér, habos-babos ruha az menyasszonyi :)
2011. szept. 28. 20:20
 44/48 anonim ***** válasza:
75%
ne menj haza vagy tegyétek a próbákat hétköznapra.
2011. szept. 28. 20:23
 45/48 anonim ***** válasza:
75%
Vagy aludj egy barátnődnél.
2011. szept. 28. 20:37
 46/48 anonim ***** válasza:
54%

Én nem keringőztem és egyáltalán nem bántam meg.

22l

2011. szept. 28. 20:45
 47/48 anonim ***** válasza:
54%
Én meg az egész szalagavatóra elfelejtettem elmenni, de nem bántam meg.
2011. szept. 28. 20:46
 48/48 anonim ***** válasza:
93%

Nem rossz, de semmi pénzért nem hagytam volna ki, spóroltam, gyűjtögessem, hogy meglegyen a szép ruhám, szép hajam, ne maradjak ki. Felejthetetlen volt, örökre megbántam volna, ha kihagyom. Persze a próbák néha fárasztóak voltak, és olykor nem a legjobb időpontban voltak, de az eredményt minden fáradozást megért. Én úgy voltam vele, hogy különösebben nem érdekel, ha emiatt szerzek pár rosszabb jegyet - a szalagavató örök élmény lesz, viszont egy egyesre vagy kettesre egy hónap múlva már emlékezni sem fogok (ennek ellenére természetesen sikeresen érettségiztem, bár mi októberben szalagavatóztunk, az érettségi meg májusban volt).

Szó, ami szó, szerintem nem éri meg kihagyni. Az a pár óra próba nem jelent olyan nagy kiesést (könnyen bepótolod, hogy fél órával előbb kelsz és később fekszel, vagy ilyesmi), viszont ez tényleg olyan dolog, amire örökre emlékezhetsz.

2011. szept. 28. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!