Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 17 (majdnem 18) éves lányotok kezét megkérnék a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
A fiúval 4 éve vannak együtt, és ti is szeretitek a srácot. Előzetesen a fiú engedélyt kért az apától.
2017. szept. 12. 18:46
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Szánalmas anyád segge, az szánalmas. Van egy szakmám, idén érettségizek, van 2 nyelvvizsgám. Ismerősnél dolgozok, segédmunkásként, 1000ft-os órabérben. Tanítás után megyek dolgozni, éjszaka pedig tanulok. Nyáron egy nap kerestem min. 80.000ft-ot
2017. szept. 12. 19:31
 12/33 anonim ***** válasza:
91%

Egy nap alatt több, mint 80 ezret?

Add a címet, megyek én is :D

Ennyit a főnököm nem kap naponta, majd megmondom neki, hogy feleslegesen tanult, segédmunkával ugyanis napi min 80 ezret lehet keresni :D :D :D

2017. szept. 12. 19:35
 13/33 anonim ***** válasza:
57%

Segédmunkasként házasodni, gyökérke?

Nem kéne esetleg előtte tanulni még valamit?

A nagy nullára akarod telibedurrantani a kislányt, aztán gyártani a kölköket a nyomorra, a tanulatlan fejeddel?

2017. szept. 12. 19:37
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
A szalagavató nem erre való! Az ugyanis az osztályok közös ünnepe, RÓLUK kell szóljon, nem az eljegyzésetekről! Hogy is jutott ez eszedbe? Esetleg másnap kérd meg a kezét, vagy a buli után. Gondolom a leányzó még menne beülni valahova a barátaival, osztálytársaival! Mindenesetre nem tartom jó ötletnek!
2017. szept. 12. 19:48
 15/33 anonim ***** válasza:
87%
Azt hogy korai.
2017. szept. 12. 19:49
 16/33 anonim ***** válasza:
90%

"A csaj, ha lediplomázott nem fog eltűnni a világ végére, persze, hogy aztán kitörölhesse a seggét a papírral. "

Van dupla doktor (orvosi+PhD) jó ismerősöm, aki tanyán él a férjével. Természetesen fel van újítva, gyönyörű az egész, és 40-50 perc alatt beér a budapesti munkahelyére.:-) Tudod, utak a tanyákhoz is vezetnek.

2017. szept. 12. 19:54
 17/33 anonim ***** válasza:
90%
Senkinek semmi köze hozzá, a ti életetek,ha elrontjátok ti tartjátok a hátatokat.
2017. szept. 12. 19:56
 18/33 anonim ***** válasza:
73%

1000 forintos órabérben vagy, de egy nap alatt 80 ezret kerestél? Nem kell túlozni drágaságom.:) Akkor ezek szerint van már pénz egy saját lakásra is, nem kell nagyival közösen a tanyán élni.

Egyébként meg őszintén, mi ez a hülyeség, az, hogy szerelmesek vagytok egymásba már nem elég? Minek kell az a papír? A mai fiatalság úgy rohan a házassággal, de valaki magyarázza már meg, minek?? Ha szakítani akarnak, úgyis szakítanak, csak sokkal több papírmunkával jár. Fiatalok vagytok, hova rohantok?? Nem a házasság ellen vagyok, hanem az nagyon durván unszimpatikus viselkedés, hogy manapság 19-20 éves korban már elvárás lassan, hogy legyen egy férjed..

2017. szept. 12. 19:59
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
15 évesen volt at első párkapcsolatom. Imádtuk egymást. Fősulira mentem, kinéztük a közös lakást, minden happy. Aztán 20 évesen találkoztam egy sráccal. Mindent feldobtam érte, már 7 éve házasok vagyunk és 2 gyerekünk van. Te sem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Jegyezzen el, az semmit sem jelent. Álmodozz nyugodtan! Majd 10 év múlva írj újra, hogy mi lett veled!
2017. szept. 12. 21:26
 20/33 anonim ***** válasza:
21%
Ti dolgotok. Bár szerintem ha tartod annyira felnőttnek, hogy feleségül vedd, akkor tartsd már annyira nagylánynak, hogy nem kéred ki apuci engedélyét. Ő is fel fogja hívni anyukádat a lánykérés közben, hogy hozzádmehet-e? :D
2017. szept. 12. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!