Szülők! Mit szólnátok, ha a 17 (majdnem 18) éves lányotok kezét megkérnék a szalagavatóján?
Az, hogy megkéri a kezét, az még önmagában nem jelent semmit. Attól még nem kell esküvőre készülni, sem a gyerekvállalásra. Az majd jöhet később, ha a kapcsolatotok stabil és hosszútávú lesz.
Amúgy nekem 19 évesen kérte meg a párom a kezemet, most már 30 vagyok, 8 és fél éve vagyunk házasok és 7 éves a gyerkőc.:)
Erre semmit, engem is 19 évesen kértek meg, azóta férjhez is mentem.
Viszont a szalagavató nem erre való, az az osztály ünnepe, én (mint idegen jelenlévő) megsértődnék, mi jogon csinál belőle valaki egyéni eljegyzési partit, és vonja el a figyelmet a többiekről, helyezi magát a középpontba.
Miből vette a jeggyűrűt?
Ki fizeti az esküvőt?
Hol fognak lakni? Nem raknám ki a lányom, de ha annyira nagylány, hogy menyasszony legyen, akkor azért a közös élet alapjai legyenek meg...
Szánalmas.
Komolyan, apuci pénzén ne kéregesse az én lányom kezét.
Se diplomája, se munkája, se szakmája - ez igaz a lányomra is -, mégis mit akar?
Vagy az esküvőt is majd 100% a szülők fizetik, mert nekik legalább 4-5 év, mire megengedhetik maguknak.
Nevetséges felhajtás.
Dehogy fog egyetem mellett dolgozni, meg tanyára menni. Hol élsz te, hercegnő? :D
A csaj, ha lediplomázott nem fog eltűnni a világ végére, persze, hogy aztán kitörölhesse a seggét a papírral.
A srác meg 14 éves kora óta magát tartja el. Tehát diákmelóból van neki durván 80 ezre havonta. Aha, persze.
Kit nézel hülyének?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!