Anyának joga van ehhez?
Figyelt kérdés
Új telefont vettem, SAJÁT PÉNZBŐL. Az ezelőtti telefonomat anya elvette minden este, iskola időszakban. Az is nagyon zavart, de nem igazán szóltam, mivel nem az én pénzemből volt. De most nyáron akarja elvenni, méghozzá azt amit saját pénzből vettem. Erről az a véleményem, hogy neki sem mondja meg senki mit csináljon azzal amit ő vett saját pénzből. Mit tegyek? Jogosan teszi ezt? 13L2017. aug. 20. 16:18
22/48 A kérdező kommentje:
Az nem olyan egyszerű...
2017. aug. 20. 17:10
23/48 anonim válasza:
19 éves vagyok s nincs jogom az udvarom rágyujtani mert kirak a házból az öreg lány! :D Légy jó kislány és szeresd fogadd el csak neked akar jót :D
24/48 anonim válasza:
Van joga hozzá. Az anyukád, és ez a nevelési módszere.
A barátod az USA-ban él? Vagy reggeltől estig dolgozik? Más okot nem találok arra, hogy miért kell este beszélgetni.
Egyébként ez nagyon gyerekes. Majd akkor gyere ezekkel az indokokkal, ha a saját pénzedből fogod fenntartani magad.
Két hét sincs hátra a nyárból amúgy, ezt már csak ki lehet bírni, nem?
25/48 A kérdező kommentje:
egyszeruen kell es kesz :D am miert gyerekes? probalok nem az o nyakukon elni, osztondijbol veszek ruhat, meg amire szuksegem van, elelmiszeren kivul...
2017. aug. 20. 17:18
26/48 anonim válasza:
Gépen keresztül beszéljetek a barátoddal. Arra is lehet Vibert, Messengert telepíteni.
27/48 anonim válasza:
Cuncimókus, milyen ösztöndíj van általánosban?
28/48 anonim válasza:
Az ezelőttid megvan? Mert akkor azt használd olyankor
De ne vegye el iskolaidőszakba se
egyszerüen tedd el előle
vagy szerezz egy dugitelefont
29/48 anonim válasza:
Ha nem fogadsz el tanácsot hogy hogyan tartsd magadnál a telefont akkor minek írod ki a kérdést? Semmi értelme. Alszol este akkor és kész.
30/48 A kérdező kommentje:
Első tanuló vagyok, mint már írtam...
2017. aug. 20. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!