Mi a baja anyának?
Amikor az öcsémmel (szeptemberben lesz 12 éves) veszekszünk anya mindig velem kiabál. Nem érdekli hogy ki kezdi ha azt látja hogy veszekszünk rámkiabál hogy hagyjam abba. Az öcsémmel meg elkezd beszélgetni. Ráadásul anya mindig megbánt és csúnyánat mond rám. Meg azt mondja amikor megszeretném vele beszélni hogy min veszekedtünk meg miért akkor mondja hogy maradjak csöndben meg menjek onnan. Miért csinálja ezt anya?
A válaszokat előre is köszönöm.
14/l
"Szabadsag, egyenloseg, testveriseg!" Sosem letezett...
A szulo altalaban a kisebbet vedi a nagyobbal szemben, akar igazsagos, akar nem :(
Nah, hat nalunk pont forditva volt....A batyammal mindig belem kotott, meg verekedtunk is, aztan ha mar fajt es hangosan sikitottam, vagy esetleg sirtam, akkor anyam mindig engem b...szott le, hogy mit kotkedek vele allandoan, meg maradjak csondbe meg stb...
Szerintem is az van, hogy ocsedet jobban szereti...de ezt persze egyik szulo sem mondja ki!
El kell mond anyudnak, hogy ezzel a mentalitással jó úton halad afelé, hogy megutáld öcsédet mint a $z@rt!
Addig is nézd levegőnek a kiscsávót. Ha szól hozzád ne válaszolj, ha segíteni kéne neki akkor "oldja meg, már nagyfiú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!