Anyának joga van ehhez?
Figyelt kérdés
Új telefont vettem, SAJÁT PÉNZBŐL. Az ezelőtti telefonomat anya elvette minden este, iskola időszakban. Az is nagyon zavart, de nem igazán szóltam, mivel nem az én pénzemből volt. De most nyáron akarja elvenni, méghozzá azt amit saját pénzből vettem. Erről az a véleményem, hogy neki sem mondja meg senki mit csináljon azzal amit ő vett saját pénzből. Mit tegyek? Jogosan teszi ezt? 13L2017. aug. 20. 16:18
1/48 anonim válasza:
Joga van ehhez. Azért teszi, hogy az éjszakát pihenéssel töltsd, és ne a telefon nyomkodásával. Reggeltől estig nálad van, éjszaka mégis kinek akarsz telefonálni?
3/48 anonim válasza:
Nincsen,ha az adott pénz ünnepre kaptad...és mástól amúgy meg nem lenne.
4/48 anonim válasza:
Ha az o nevere vettetek a telefont, akkor igen van joga hozza.
5/48 anonim válasza:
Teljesen jogos. Attól, hogy te vetted, még az ő feladata kontrollálni a használatát. 13 évesen nem kell rászokni a hajnal 3-ig tartó telefonozásra.
6/48 anonim válasza:
Negyes mi az, ha az o nevere vettek a telefont akkor van joga hozza?😀 A kislany a sajat penzebol vette, gondolom unnepek soran osszegyujtogette 1-2 ev alatt. Kit erdekel, hogy kinek a neven van?
Amugy sajnos ameddig az o hazaban elsz kerdezo, addig lesz joga hozza :(
7/48 anonim válasza:
Attól függ. Igazából a kutyát se érdekli, kinek a pénzéből van, ha a telefonnyomkodás a tanulás kárára megy. Amíg jól tanulsz, segítesz otthon (nem a 10. rászólás uán) és kipihent vagy, nem érdekelne. Amint ez változik, egyszer leülünk beszélgetni, a 2.-nál viszlát telefon.
8/48 anonim válasza:
Persze, hogy joga van. Attól, hogy van saját pénzed, még nem vagy felnőttebb. Ugyanúgy 13 éves gyerek vagy, ő meg ugyanúgy az anyukád.
9/48 A kérdező kommentje:
De nyár van és miért ne? jól tanulok, 1. tanuló voltam...
2017. aug. 20. 16:40
10/48 anonim válasza:
És miért van szükséged későn este és éjjel a telefonodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!