Anyának joga van ehhez?
Figyelt kérdés
Új telefont vettem, SAJÁT PÉNZBŐL. Az ezelőtti telefonomat anya elvette minden este, iskola időszakban. Az is nagyon zavart, de nem igazán szóltam, mivel nem az én pénzemből volt. De most nyáron akarja elvenni, méghozzá azt amit saját pénzből vettem. Erről az a véleményem, hogy neki sem mondja meg senki mit csináljon azzal amit ő vett saját pénzből. Mit tegyek? Jogosan teszi ezt? 13L2017. aug. 20. 16:18
11/48 anonim válasza:
Semmi szükséged nincs éjjelre a telefonodra.
Ha nem tudsz aludni, olvass, vagy hallgass zenét, nem kell azt nyomkodni.
12/48 anonim válasza:
napok óta 10-13 évesek írogatnak ebben kategóriában...
13/48 A kérdező kommentje:
Mert a barátommal beszélgetek, és kedves utolsó, hogy a rákban tudnék zenét hallgatni telefon nélkül?🤔
2017. aug. 20. 16:47
15/48 anonim válasza:
Ne keress már jogot a családi életben! Ez család, és nem jog. Anyukád úgy nevel, ahogy helyesnek találja, nyilván úgy gondolja, hogy nyáron is kell aludni, te viszont kezdeményezhetsz erről beszélgetést, hogy ő is hallja a te álláspontodat.
16/48 anonim válasza:
"hogy a rákban tudnék zenét hallgatni telefon nélkül?"
MP3 lejátszóról hallottál már így a 21. században? :-)
17/48 A kérdező kommentje:
Végre értelmes válasz. Köszönöm :)
2017. aug. 20. 16:59
18/48 A kérdező kommentje:
és ha nincs? 🤔
2017. aug. 20. 17:00
19/48 anonim válasza:
Anyukád nyilván úgy gondolja - szerintem helyesen - hogy van kb. napi 16 óra, amikor beszélhetsz akár a barátoddal, akár mással telefonon, az éjszakákat pedig a saját érdekedben alvással kéne töltened, másrészt nem kéne kütyű-függővé válnod, mint sajnos a korosztályod jelentős részének.
20/48 A kérdező kommentje:
Már az vagyok, de a barátom miatt lettem az, mást nem igazán csinálok a telefonon, csak vele beszélek :DD
2017. aug. 20. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!