Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezt csinálni anyának?

Miért kell ezt csinálni anyának?

Figyelt kérdés
Nem szeret vásárolni velem mivel válogatós vagyok de nem is ez a lényeg hanem hogy szokott egyedül nekem vásárolni ruhákat de olyan szinten k*rvásakat olyan rövid nadrágok hogy épp valamit takar haspolókat vagy nagy dekoltázsosakat.(ő is vissza fogodtabb de csak akkor ha róla van szó)utána pedig csodálkozik hogy nem veszem fel.
2017. aug. 5. 22:11
 1/3 anonim válasza:
100%
Kerdezd meg tole miert akar ennyire kirivoan oltoztetni teged. Az en stilusom sem egyezik az anyammal de elkell fogadnia:D hany eves vagy?
2017. aug. 5. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
engem meg akkor szól le anyám ha kint van valamim :D nem szereti a rövideket és a kihívó ruhákat főleg nem rajtam, apuval és nagyszüleimmel együtt szóval a tiedet nem igazán értem. Mondd meg neki hogy nem akarod mutogatni magad és ne vásároljon nélküled mert nem veszed fel.
2017. aug. 5. 22:55
 3/3 A kérdező kommentje:
13 0_0 de ha megkérdem miért?akkor letagadja
2017. aug. 5. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!