Miért nem érzem magam jó anyának? Van egy 10 hónapos fiam, de egyszerűen nem foglalja le magát. Én meg már totál ki vagyok készülve tőle, mit tudnék csinálni? Olyan kilátástalannak érzem a helyzetet. Mikor lesz már jobb?
Nem éehet letenni mert üvölt, kiságyban is ... Állandóan cipelem az ölemben. MIt csináljak hogy jobb legyen? Csak én vagyok így ezzel? A gyerek parancsol és nem én-gyenge vagyok? Hagyjam hogy sírjon? De nem bírom hallgatni.. :(
Vannak neki jobb napjai is amikor elvan, de ez nagyon ritka. Kérem segítsetek, adjatok tanácsokat!!!
Más gyerekei olyan szépen eljátszadoznak, de az enyém-- Még csak most kezd mászni tanulni, mert annyit volt ölben... 24 éves anya
mind a 3 gyerekem velem aludt kicsinek ha éjjel felébredt
a kiságyuk ott volt az enyém mellet h kéznél legyek cicivel aludtak el olyan 2 éves korig, kb akkor kerültek teljesen külön tőlem mikor elhagytuk -- nem hinném h ez ok lenne rá
10 hónapos szerintem ez a szeparációs szorongás ebben a korban jön rá h anya és én nem egyek vagyunk és megijed h elveszít téged
tedd le ne legyen ölbe tanuljon mászni mozogni játsszál vele amennyit csak tudsz mesélj közben lehet krumplit is pucolni
más most szabj határokat amit nem léphet át
pl most nem veszlek fel mert ... de ha végeztem akkor ezt és ezt csinálunk együtt
és nem feltétlen a sok öleben töltött idő miatt nem mászott eddig van aki késöbb tanul meg ö még teljesen időben van hozzá :-)
másik nyugi nyugi mert ha idegbajozol és már előre stresszelsz akkor azt megérzi és akkor még jobban csinálja
ha sír akkor menj oda hozzá de nem kell felvenni ülj le mellé a padlóra és beszélgess vele öleld meg
hasaljatok együtt a padlón vagy négykézlábazatok .-))
nyugodtan lehet házimunkázni is
beszélj hozzá adj neki pár veszélytelen dolgot fakanál kis lábos szűrő stb...
mondókázz énekelj neki
ennyi idősen még nehéz nekik h hosszú időre lefoglalják magukat
jó van olyan gyerek aki igen ...
de a tied nem olyan ez van ő másban lesz sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!