Egy 4 hónapos babának mi lenne jobb sportbabakocsi vagy mózeses?
4 hónapost akkor tehetsz bele a sport részbe ha teljesen dönthető és altámasztott, de akkor se a legjobb, az majd leginkább 6 hónapos kor felett lesz jó. az ülőrészét meg főleg ne emeld fel, 1 válaszoló, neked is azt ajánlom, tönkremehet a kis gerince ha felülteted, hidd el, nem éri meg!
mi a sport és a mózes között a hordozót tettük a babakocsira, nagyon szerette a pici, abból ki is látott és kényelmes is volt
Első vagyok! Jol le lettem pontozva.
Azt egyébként nem birom megérteni, hogy abban a béna hordozóban mivel jobban a gyerek, mint egy olyan babakocsiban aminek a háttámlája egy picit meg van emelve? Egyálltalán nem ül. Majdhogynem fekszik benne.
első válaszoló!
a hordozó úgy van kialakítva, hogy a baba testsúlya eloszlik az egész hátán, egyébként a pocakodban is ebben a pózban volt, természetes és nem megterhelő!
míg a sport babakocsi felemelt háttámlája teljesen természetellenes póz neki, a derekára van terhelve a baba egész testsúlya, de ennyi idősen még nem veszi erős izomzat körül a gerincét, így nagy nyomást kap a sérülékeny csontja amitől akár el is görbülhet! nem szabad megemelni se 4 hónaposan, majd 6 hónapos kor után lehet picit, addigra már erősebb lesz a háta, utána pedig ültetni akkor lehet amikor felül magtól, hisz ha már egyedül is képes csinálni akkor biztosan megérett rá.
nekem tényleg teljesen mindegy mit csinálsz a babáddal, viszont átgondolni azért lehet, hogy megéri-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!