Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nuby vagy MAM-os itatópohár...

Nuby vagy MAM-os itatópohár jobb? 6 hónapos a babám

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
A nubynak nagyon nagy a "csőre" és gumiból van, lényegében olyan szerintem mint egy cumisüveg, nem is szerette a fiam, sosem ivott belőle. A MAM-osat szerette, de annak nagyon nehéz elmosni a szelepét, és engem speciel zavart, hogy nincs rajta ml beosztás. De inkább a MAM-ot választanám. Ha viszont nem csak ezekben gondolkozol, akkor én a Tomme Tippee poharat ajánlom, az nekünk nagyon bejött.
2012. aug. 1. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Először MAM-os volt (ezen van beosztás), ebből nem tudott inni. Vettem nubysat, abból se. AKkor egy kicst hagytam a dolgot, mert pont jött a nagy meleg is, inkább igyon rendesen abból, amiből tudott. Aztán vettem egy Tommee-sat, abból az első perctől fogva ivott rendesen. Most meg simán iszik a MAMosból is. Sőt jobban szereti ezt.Most 9 hónapos, ezt is meg kell tanulni. Add neki többször oda "gyakorolni". Sikerülni fog, egyszer rájön.
2012. aug. 2. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!