Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem érzem magam jó...

Miért nem érzem magam jó anyának? Van egy 10 hónapos fiam, de egyszerűen nem foglalja le magát. Én meg már totál ki vagyok készülve tőle, mit tudnék csinálni? Olyan kilátástalannak érzem a helyzetet. Mikor lesz már jobb?

Figyelt kérdés

Nem éehet letenni mert üvölt, kiságyban is ... Állandóan cipelem az ölemben. MIt csináljak hogy jobb legyen? Csak én vagyok így ezzel? A gyerek parancsol és nem én-gyenge vagyok? Hagyjam hogy sírjon? De nem bírom hallgatni.. :(

Vannak neki jobb napjai is amikor elvan, de ez nagyon ritka. Kérem segítsetek, adjatok tanácsokat!!!

Más gyerekei olyan szépen eljátszadoznak, de az enyém-- Még csak most kezd mászni tanulni, mert annyit volt ölben... 24 éves anya

2012. aug. 10. 12:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én egyet írok csak: NEM VAGY ROSSZ ANYA! Ha az lennél nem cipelnéd magaddal egyfolytában :( Kitartást ha elindul jobb lesz :)
2012. aug. 10. 21:22
 12/12 sumergo ***** válasza:
A lányom ugyanilyen! :-) Pedig 1 hónapja akár egy órát is eljátszott egyedül a játszószőnyegen, vagy a kiságyában, nem aludt velem, csak mostanában, de csak reggelente (5 óra körül) kéri oda magát hozzánk. Nem bírja, ha nem lát. Sokat szeretgetem, ha sír odamegyek hozzá. Ha van időm felveszem, megszeretgetem, ha nincs, akkor leülök/fekszem mellé kicsit játszani/ hancúrozni. Ez van, ki kell bírnunk ezt az időszakot, de semmiképp nem szeretném, ha rosszul érezné magát. Hamarosan elindulnak majd, rengeteg felfedezni való lesz, majd akkor jobb lesz. :-)
2012. aug. 10. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!