Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel tudnám a legjobban...

Mivel tudnám a legjobban kiborítani a szüleimet?

Figyelt kérdés
14/L

2017. aug. 4. 15:12
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
14%

Volt egy szívatás, amit korábban meg akartam csinálni. Ezt te megcsinálhatod.

Amikor nem figyelnek, beállítod a telefonjukon az ébresztőt hajnali 3-ra és mikor aludni mennek, becsempészed hozzájuk. Garantált a kiborulás. :D

2017. aug. 5. 21:47
 52/58 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, ha már ki akarsz szúrni a szüleiddel lett volna benned annyi gerinc hogy nyíltan teszed és nem alattomban mint valami gyáva óvodás, aki nagyon menő akar lenni de a büntitől meg fél...
2017. aug. 6. 13:04
 53/58 anonim ***** válasza:
55%
Oda kakiklsz a zongora tetejére.
2017. aug. 6. 17:22
 54/58 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó előtti, mondtam, hogy csak meg akartam csinálni, és amúgy is április 1-i tréfának szántam. De te most nagyon odaszóltál ám, mint egy igazi nagyfiú. Jár érte a jutalomkakaó. :)
2017. aug. 7. 10:27
 55/58 anonim ***** válasza:
62%

Huu de kemény kisgyerek vagy utolsó:-D Csakhogy nagyon benézted.

1. nő vagyok

2. édesanya, tehát minimum 15 évvel idősebb mint te

3. ha az én gyerekem akarna megviccelni ilyen fogyatékos módon, én is megviccelném...minden nap kelhetne ötkor, hétvégén is, és majd rájötte mekkora humor herold is volt...

2017. aug. 7. 11:58
 56/58 anonim ***** válasza:
22%

Ó, elnézést kérek, kedves tapasztalt mintaanyuka. Annyi biztos, hogy az önérzeted nem hiányzik. De akkor legyél szíves a fiadon levezetni, ne rajtam. :)

Gondolom, szegénynek el kell viselni minden nap...

2017. aug. 7. 16:54
 57/58 anonim válasza:
77%
Én úgy gondolom így ezek alapján hogy ez az anyuka jobban nevelné a gyermekét mint amilyen nevelést a kérdező kapott. Én neki adok igazat, nem kéne ilyen "tréfákat" a szüleinkkel elsütni.
2017. aug. 7. 17:36
 58/58 anonim ***** válasza:

Természetesen én sem támogatom ezt. De ha már van ilyen kérdés, és ennyire hülye a kérdező, miért ne adjak neki én is tanácsot? :D

Amúgy nem én vagyok az egyetlen, mellettem még legalább 20-an írtak ötletet, úgyhogy nem is értem, hogy miért pont belém kötött.

2017. aug. 7. 18:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!