Az milyen klassz lesz, amikor majd ők fognak téged kiboritani; mondjuk kezdesnek nincs internet, telefon, aztán szobafogsag, csak a minimum szükségleteid kielégítése, végül pedig 18 évesen össze pakolja a cuccod és mehetsz, amerre latsz
2017. aug. 4. 15:53
22/58 anonim válasza:
Na most lehet kérdezni, hogy miért akarja sok szülő kivágni otthonról a gyereket, amint betölti a 18-at!
Ki akarsz tolni velük? Csak azért is élvezd a sulit, legyen egy csomó haverod az új osztálytársak között, és legyen ez életed legjobb 4 éve! Nehogy már kitoszhassanak veled ilyen aprósággal!
2017. aug. 4. 15:55
23/58 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak. Erőltesd rá őket, hogy váltsatok sulit. Ha nem engednek, menj magasabb szintekre.
2017. aug. 4. 15:56
24/58 anonim válasza:
Nem mondom, hogy én nem csináltam hülyeségeket tiniként, de nekem legalább voltak saját ötleteim... XD
Figyelj, inkább azt tanácsolom, hogy előbb tapasztald meg, milyen az a suli. Lehet, hogy a végén jól fogod érezni magad, és barátságokat kötsz. Ha pedig nem tudsz olyan szakmát tanulni, amilyet szeretnél, tudd, hogy középiskola után még ezer lehetőséged lesz rá. :)
Az a baj, hogy ha kiborítod a szüleidet, akkor ők is biztosan még rosszabbul fognak veled bánni, és belementek egy ördögi körforgásba.
21/L
2017. aug. 4. 15:56
25/58 anonim válasza:
Ha 18 leszel, akkor pedig intézd úgy az életed, hogy el tudj költözni és mellette biztos talaj is legyen a lábad alatt.
2017. aug. 4. 15:58
26/58 anonim válasza:
Neked is és szüleidnek is reeeengeteget kell még tanulnotok irdatlan sokat. Ovodás lelkek vagytok még e földön.
2017. aug. 4. 16:19
27/58 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de te mekkora egy hálátlan dög vagy? Eltartanak, öltöztetnek, van telefonod, van internet, ételt italt kapsz, nem vernek a szüleid, és itt panaszkodsz hogy mennyire utálod őket, és tanácsot kérsz hogy hogyan borítsd ki őket? Komolyan engem már ki is borítottál ezzel a kérdéseddel. Nézz magadba, gondold végig milyen életed van, hogyan élsz, mit kaptál a szüleidtől, és örülj annak ami van mert vannak sokan akiknek szüleik sincsenek, vagy étel az asztalon.
2017. aug. 4. 16:30
28/58 anonim válasza:
Utolsó, ezt az ilyen elkényeztetett, önző gyerekek sosem fogják felfogni, legfeljebb akkor ha elveszítik amijük van.
Csodálkoznak hogy miért vállal egyre kevesebb ember gyereket. Én például az ilyen kérdések, vagyis inkább a kérdezőik miatt, akik jó dolgukban nem tudják mit csináljanak, hogyan ártsanak a szüleiknek. Remélem olyan jól sikerül őket kiborítanod hogy nevelőotthonba kerülsz, ahol majd megtanulod milyen is az mikor valakinek rossz élete van, meg nem foglalkoznak vele eléggé.
2017. aug. 4. 16:35
29/58 anonim válasza:
Borítsd ki őket azzal, hogy kiugrasz az ablakon, mindenki jobban jár.. Én örülnék ha még élnének a szüleim és néha meghoznák helyettem a nehéz döntéseket. 17/L
2017. aug. 4. 16:38
30/58 anonim válasza:
Eleg volt az a csapas a szuleidnek , h elve szulettel.. En mindent megadnek ha ujra anyummal lehetnek de ezt majd akkor fogod ertekelni ha mar nem lesznek szuleid!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!