Már előre félek az állandó veszekedésektől. Hogyan tudnám a legjobban kivédeni?
Már másfél éve vagyunk együtt barátommal és eddig nem szóltam róla szüleimnek, mivel nővérem barátját sem fogadják el és össze-vissza kibeszélik a háta mögött meg mindenféle idiótának elmondják, amikor szerintem semmi gond nincs vele.
Nemsokára pedig a családjával el fogok menni nyaralni külföldre és azt azért nem mondhatom, hogy csak az egyik barátomhoz megyek erre az időre.
Azért nem beszéltem még róla, mert sokkal gazdagabb családból származik, mint amilyen mi vagyunk és tudom, hogy ellenszenvesnek találnák emiatt és megpróbálnának lebeszélni a kapcsolatról.
17/l
1: Nos igen, sajnos pont emiatt nem volt soha olyan kapcsolatunk, hogy elmondjak nekik bármit is.
2: ? Most írok ide először, de ha ezt úgy érted, hogy kamu, akkor biztosíthatlak, hog nem az :)
Szerintem is mondj le arról a nyaralásról.
A szüleid nem is ismerik a fiúdat, számukra idegen. Szerinted elengednének egy idegennel, főleg külföldre?
Ha már másfél éve együtt vagytok és eddig nem szóltál róla, akkor ez miatt sem engednek, hogy ilyen hosszú időn keresztül hazudoztál.
De hogy voltatok így együtt a sráccal?
Már mint hogy taliztatok?
Neki sosem volt furcsa, hogy nem vitted még el őt bemutatni a szüleidnek?
Ő tud erről, hogy te otthon titkolózol a szüleid előtt?
És a családjának sem furcsa, hogy másfél év után a fiúk még nem aludt a barátnőjénél?
Ha mondjuk áthívott egy hétvégére, akkor mit mondtál otthon, hogy hova mész?
Bocsi a sok kérdésért, de én nem értem, hogy ilyen hosszú ideig hogy lehetett ezt titkolni. Bár lehet csak én vagyok béna és buknék le azonnal :D
De én ezt ilyen sokáig nem tudtam volna titkolni.
Na de ez lényegtelen. :D
Hát nem tudom, nehéz helyzet. Mert ha azt mondod, hogy pár hónapja jártok, akkor talán azért nem engednének el, mert túl friss még a kapcsolat. Ha elmondod az igazat, akkor az lesz a baj, hogy ilyen hosszú időn keresztül hazudtál. Meg biztosan megakarják majd ismerni, szerintem azt nem tudod elkerülni, hogy ne mutasd be nekik. Nem tudod végül milyen sztorit fogsz beadni nekik, de szerintem elkerülhetetlen, hogy ne mutasd be. Ha meggyőződ őket, akkor nyílván látni akarják, hogy mégis miféle emberrel engedik el a gyereküket olyan messzire.
Ha nem engednek el, akkor is megakarják majd ismerni, hiszen mégis csak a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!