Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már előre félek az állandó...

Már előre félek az állandó veszekedésektől. Hogyan tudnám a legjobban kivédeni?

Figyelt kérdés

Már másfél éve vagyunk együtt barátommal és eddig nem szóltam róla szüleimnek, mivel nővérem barátját sem fogadják el és össze-vissza kibeszélik a háta mögött meg mindenféle idiótának elmondják, amikor szerintem semmi gond nincs vele.

Nemsokára pedig a családjával el fogok menni nyaralni külföldre és azt azért nem mondhatom, hogy csak az egyik barátomhoz megyek erre az időre.

Azért nem beszéltem még róla, mert sokkal gazdagabb családból származik, mint amilyen mi vagyunk és tudom, hogy ellenszenvesnek találnák emiatt és megpróbálnának lebeszélni a kapcsolatról.

17/l

2016. aug. 13. 15:37
 1/10 anonim válasza:
Értelmes szüleid lehetnek akkor.
2016. aug. 13. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Már megint "a gazdag tinifiúm elvisz világ körüli útra" sztori?
2016. aug. 13. 15:58
 3/10 A kérdező kommentje:

1: Nos igen, sajnos pont emiatt nem volt soha olyan kapcsolatunk, hogy elmondjak nekik bármit is.

2: ? Most írok ide először, de ha ezt úgy érted, hogy kamu, akkor biztosíthatlak, hog nem az :)

2016. aug. 13. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Az sem lep meg. Anyucikája csak úgy fizeti neked a cuccost? Majd ledolgozod a fiacskájánál? Egy felnőtt, egy anya megígérte neked, hogy elvisz úgy, hogy még nem beszélt a te szüleiddel?
2016. aug. 13. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Tehát már megtervezve a külföldi út, és a szüleid még nem tudnak róla. z oda vissza játék. Hogy akarsz így bizalmat? Hogy gondolták a barátod szülei, hogy elvisznek külföldre, anélkül, hogy a szüleid tudnának róla?
2016. aug. 13. 16:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha nem derült volna ki, pont azért mondom, hogy el szeretném mondani a szüleimnek, nem csak úgy "hé most el fogok tűnni"
2016. aug. 13. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Na hat angyalkam te 17 evesen most nyugottan mondj le arrol a kulfoldi nyaralasrol. Masfel eve titkolod a baratodat es tudod hogy a szuleid nem tamogatnanak ezzel kapcsolatban sot leszolnak a kapcsolatod. Ha te azt hiszed hogy masfel ev titkolozas utan egyszer csak elmondod hogy helo van egy ideje baratom es szeretnek a csaladjaval kulfoldre menni nyaralni,elengednek akkor nagyon tevedsz. Marpedig nem vagy 18 eves es szuloi beleegyezes nelkul te nem mesz sehova. Nem kotoszkodesbol mondom csak szolok hogy te azt a nyaralast mar most felejtsd el.
2016. aug. 13. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Másfél éve hazudozol nekik és azt hiszed elengednek? :DD
2016. aug. 14. 07:24
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Inkabb ne is mond meg hogy 1.5 eve vele vagy. Mond azt hogy mult heten talaltal egy penzes fiut, gyorsan alafekudtel es ha nem mesz el vele nyaralni akkor mast visz el.
2016. aug. 14. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is mondj le arról a nyaralásról.

A szüleid nem is ismerik a fiúdat, számukra idegen. Szerinted elengednének egy idegennel, főleg külföldre?

Ha már másfél éve együtt vagytok és eddig nem szóltál róla, akkor ez miatt sem engednek, hogy ilyen hosszú időn keresztül hazudoztál.

De hogy voltatok így együtt a sráccal?

Már mint hogy taliztatok?

Neki sosem volt furcsa, hogy nem vitted még el őt bemutatni a szüleidnek?

Ő tud erről, hogy te otthon titkolózol a szüleid előtt?

És a családjának sem furcsa, hogy másfél év után a fiúk még nem aludt a barátnőjénél?

Ha mondjuk áthívott egy hétvégére, akkor mit mondtál otthon, hogy hova mész?

Bocsi a sok kérdésért, de én nem értem, hogy ilyen hosszú ideig hogy lehetett ezt titkolni. Bár lehet csak én vagyok béna és buknék le azonnal :D

De én ezt ilyen sokáig nem tudtam volna titkolni.

Na de ez lényegtelen. :D

Hát nem tudom, nehéz helyzet. Mert ha azt mondod, hogy pár hónapja jártok, akkor talán azért nem engednének el, mert túl friss még a kapcsolat. Ha elmondod az igazat, akkor az lesz a baj, hogy ilyen hosszú időn keresztül hazudtál. Meg biztosan megakarják majd ismerni, szerintem azt nem tudod elkerülni, hogy ne mutasd be nekik. Nem tudod végül milyen sztorit fogsz beadni nekik, de szerintem elkerülhetetlen, hogy ne mutasd be. Ha meggyőződ őket, akkor nyílván látni akarják, hogy mégis miféle emberrel engedik el a gyereküket olyan messzire.

Ha nem engednek el, akkor is megakarják majd ismerni, hiszen mégis csak a barátod.

2016. aug. 14. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!