Eleg van az állandó veszekedésből. Mire jó ez?
Szia! Nem lehet, hogy azért, mert így két félét kell főzni és külön gondolni bevásárlásnál arra, hogy neked mi kéne? Értelemszerűen nem eheted csak a köretet az ő húsos kajáikhoz, mert akkor tényleg beteg leszel (én is vega vagyok, tényleg meg se próbáld, mert nem lesz jó).
Nem bírtok valami kompromisszumra jutni? Itt gondolom az a legfőbb baj, hogy extra idő lenne teljesíteni a te igényeidet és teljesen megértem anyukádat, hogy nem kíván foglalkozni ezzel. Nem tudnál segíteni? Itt olyanokra gondolok, hogy anyukád csak ad egy egy listát és elintézed helyette a bevásárlást, vagy esetleg egyszer te is főzhetnél a családnak néha. Nekem pl nem gond másoknak húst készíteni, de ha neked igen, akkor sem létezik, hogy egy rántott sajtot, vagy egy vega milániót (csak gomba) ne ennének meg néha szívesen, ha nem kell dolgozniuk vele.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!