Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eleg van az állandó veszekedés...

Eleg van az állandó veszekedésből. Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok és 2 hónapja vega lettem. Most nagyon hosszú lenne felsorolnom az okokat, hogy miért, de a lényeg hogy szüleim gyakorlatilag folyton folyvást veszekednek velem, hogy meggondoljam magam. Mindenféle idiótának elneveznek emiatt. Hiába próbáltam ezt velül megbeszélni, ugyanúgy semmibe vesznek emiatt.
2016. júl. 25. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
háát a helyedben legalább 18-21 éves korodig nem lennék vega mert még fejlődésben van a tested,de utána hajrá. az ok nem lényeg,de az igen hogy minden anyagot amit eddig hússal vittél be azt másképp megkapja a szervezeted. a szülőket is megtudom érteni, hisz ha nem te főzöl magadra akkor macera elkészíteni neked a külön kaját aztán meg nézned kell hogy a "hülye" gyerek pillanatnyi mániáját csinálja(legalábbis szerintem ez jár a fejükben). a vegát akkor megértem ha az egészséges életmód miatt teszed lelked rajta én akkor kapok agyvizet amikor azért teszik mert így meg úgy az állatok és az állatok is éreznek stb.
2016. júl. 25. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nem lehet, hogy azért, mert így két félét kell főzni és külön gondolni bevásárlásnál arra, hogy neked mi kéne? Értelemszerűen nem eheted csak a köretet az ő húsos kajáikhoz, mert akkor tényleg beteg leszel (én is vega vagyok, tényleg meg se próbáld, mert nem lesz jó).

Nem bírtok valami kompromisszumra jutni? Itt gondolom az a legfőbb baj, hogy extra idő lenne teljesíteni a te igényeidet és teljesen megértem anyukádat, hogy nem kíván foglalkozni ezzel. Nem tudnál segíteni? Itt olyanokra gondolok, hogy anyukád csak ad egy egy listát és elintézed helyette a bevásárlást, vagy esetleg egyszer te is főzhetnél a családnak néha. Nekem pl nem gond másoknak húst készíteni, de ha neked igen, akkor sem létezik, hogy egy rántott sajtot, vagy egy vega milániót (csak gomba) ne ennének meg néha szívesen, ha nem kell dolgozniuk vele.

L/25

2016. júl. 25. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
16 évesen vega... és majd 30 évesen azon filózol, hogy miért vagy csak 160 centi... Fejlődésben lévő szervezetnek kell a hús ha tetszik ha nem.
2016. júl. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!