Hogyan küzdhetném le ezt az állandó rossz érzést? 18/L
a szüleim eléggé konzervatívak, idáig nem járhattam bulizni pl...
most van egy barátom már másfél éve, idén érettségiztem kitűnőre... A barátomat nem veszik komolyan, szerintük "jobbat is találhattam volna".. Amikor nagyritkán megengedik, hogy nála aludjak akkor szinte sose birok aludni mert azon agyalok, hogy most a szüleim lenéznek-e emiatt, felhív apám reggel 7 kor azzal, hogy mikor jövök már...
Amikor bulizni elmegyek akkor is az van, hogy bűntudatom van, nem tudom igazán jólérezni magam mert azon gondolkozom/félek, hogy a szüleim otthon nem alszanak miattam...vagy legközelebb megkapom, hogy itthon nem is szeretek lenni csak ha másokkal elmegyek...
Ezek miatt sokszor elmegy a kedvem az egész bulizás dologtól és lassan a barátomtól is... Meg van hogy azt hazudom a szüleimnek, hogy na most az egyik barátnőmnél alszom ( hogy addig se aggódjanak ) de utálok hazudni mert szeretem őket.
De hát nem lehetek őszinte mert pl ha megtudnák, hogy már lefeküdtem a barátommal, nagyon kiakadnának..
Nem tudom hogyan győzhetném le magamban ezt a rossz érzést, hogy nem tudok ellazulni mert az jár a fejemben hogy most kb rosszat csinálok..
Az érettségim is meglett, minden 5-re, felvettek az egyetemre, szeretnék végre lazítani egy kicsit...
de ez sem elég mert akkor azzal jönnek, hogy: miért nem szerzek jogsit, tanulok nyelvet stb..
Költözés? Egyetemre megy miböl is élne? Hagyjuk a diákmunkát most
A kérdezőnek:
Nem konzervatívak, de még fiatal vagy és igen, féltenek. Bizonyára te is hallassz mindenféle bűnügyi híreket.
Azt hogy lefeküdtél a barátoddal, beszéld meg anyáddal. Nem ismerem őket, de nem gondolnám hogy összedőlne a világ/max pár napig/
Amit ide írtál, szerintem a családdal is megbeszélheted, nem akarnak ők neked rosszat, pláne nem idegfeszültséget ami rendesen meg tudja rágni az ember lelkét/elméjét
Ha majd egyszer lesz gyereked, te is megérted ezt a "konzervativizmust"
Emlékszem amikor fiatal koromban elmentem motorozni
és nem mentem haza az igért időre. Anyám tiszta ideg volt hogy mi történhetett.
Ugyanmár, semmi, nem kell ezért izgulnod, mondtam neki
Ma már megértem az ő izgulását, féltését
miért nem szerzek jogsit, tanulok nyelvet"
Szerinted ezzel csak gyötörnek és rosszat akarnak neked?
Egyetemre mész és fogalmad sincs hogy diplomát csak középfokú nyelvvizsgával adnak ma már?
Jogsi meg alapvető, még ha nincs is autód még
Örülj neki hogy ilyen irányba "terelgetnek"
- A szüleid szerinted nem tudják hogy szexeltél a barátoddal? Ott alszol nála.. nem nehéz kitalálni.
-Egyetemre meg nem biztos még hogy felvettek mivel ki sem hirdették a ponthatárokat még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!