Szerintetek 2500 Ft-os órabér nem állandó munkában jó vagy rossz?
"680Ft-s BRUTTÓ órabérben pakolom a vizeket és a konzerveket"
Miért? Ilyen típusú munkáért mennyit vársz? Ez a való világ!
Nagyban függ attól, hogy milyen munkáért és, hogy bruttó vagy nettó.
br. 2500 ft pl. szerintem programozásért nem túl acélos. Sexért kifejezetten kevés.
Míg bármiért, ami nem igényel komoly szaktudást nagyon is erős.
Az van ott, hogy egy tanár ismerősödet győzködöd...
Magánóra tartásnál a 2500 zsebbe szerintem teljesen oké. Megnézném, aki ennél sokkal többért tart órát hány diákot talál...
5-os
Magan nyelvtanaroknal pl a2,5e kifejezetten olcso..esvan diak boven ennel magasabbert is..
olyan tanári munka, ahol nem igen kell különösebben rákészülni. Max dolgozatot javítani egyedül. Egyébként mindenki úgy tanít ott, hogy fejből, kerettanterv alapján.
Ha valaki tanár nem kell neki vázlat, hogy tudja mit mondjon az elkövetkezendő 4 órában (mivel ott csak 2 tömbösített óra van egy nap 4-4 órában 4 órában 2x10 perc szünettel.)
Igazából én csak be akartam ajánlani őt, mert ismerem ott a tanárokat, igazából a gyakorlatis tanároknak eleve nincs is se elő, se utómunkájuk, az elméleteseknek meg csak max a dolgozat.
Mivel nem KLIKK alapú iskola ezért magánkézben lévő intézmény vagyis nem alapfokú vagy középfokú sima iskola, hanem iskolarendszerű OKJ-ről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!