Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 2500 Ft-os órabér...

Szerintetek 2500 Ft-os órabér nem állandó munkában jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Meggyőzném egy tanár ismerősömet hogy ne üljön a magas lovon, mivel szerinte ez nagyon kevés, szerintem meg 2x-3x több mint egy más munkában dolgozó sokszor megterhelőbb munkavállalónak.
2016. jún. 1. 20:18
 1/10 anonim válasza:
Nagyon jó!!!! Igaz én diákmunkán vagyok,de 680Ft-s BRUTTÓ órabérben pakolom a vizeket és a konzerveket....16/Lány
2016. jún. 1. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:

"680Ft-s BRUTTÓ órabérben pakolom a vizeket és a konzerveket"

Miért? Ilyen típusú munkáért mennyit vársz? Ez a való világ!

2016. jún. 1. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

Nagyban függ attól, hogy milyen munkáért és, hogy bruttó vagy nettó.

br. 2500 ft pl. szerintem programozásért nem túl acélos. Sexért kifejezetten kevés.

Míg bármiért, ami nem igényel komoly szaktudást nagyon is erős.

2016. jún. 1. 20:41
 4/10 A kérdező kommentje:
tanári munka ott van a leírásba. nem főállás így nem tudom ez mennyire kisebb/nagyobb bruttó, hanem mellékjövedelem.
2016. jún. 1. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Az van ott, hogy egy tanár ismerősödet győzködöd...

Magánóra tartásnál a 2500 zsebbe szerintem teljesen oké. Megnézném, aki ennél sokkal többért tart órát hány diákot talál...

2016. jún. 1. 20:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem magánóra, egy intézménynél lenne lehetőség, de nevetségesen kevésnek találja heti 8-12 órában legalább.
2016. jún. 1. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy kevés vagy sok, valamilyen szinten egyéni megítélés. De ha viszonyítunk, egyetemen külsős óraadó 2000 bruttót kap egy óráért, ahhoz képest nem olyan rossz.
2016. jún. 1. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Ez kb 1200Ft/óra a valóságban. Órára készülés, dolgozatjavítás, adminisztráció, stb. Én már ritkán vállalok tanítást, de pont ezek miatt 3500-4500 között tartok 60 percet.
2016. jún. 2. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:

5-os

Magan nyelvtanaroknal pl a2,5e kifejezetten olcso..esvan diak boven ennel magasabbert is..

2016. jún. 2. 10:35
 10/10 A kérdező kommentje:

olyan tanári munka, ahol nem igen kell különösebben rákészülni. Max dolgozatot javítani egyedül. Egyébként mindenki úgy tanít ott, hogy fejből, kerettanterv alapján.

Ha valaki tanár nem kell neki vázlat, hogy tudja mit mondjon az elkövetkezendő 4 órában (mivel ott csak 2 tömbösített óra van egy nap 4-4 órában 4 órában 2x10 perc szünettel.)

Igazából én csak be akartam ajánlani őt, mert ismerem ott a tanárokat, igazából a gyakorlatis tanároknak eleve nincs is se elő, se utómunkájuk, az elméleteseknek meg csak max a dolgozat.

Mivel nem KLIKK alapú iskola ezért magánkézben lévő intézmény vagyis nem alapfokú vagy középfokú sima iskola, hanem iskolarendszerű OKJ-ről van szó.

2016. jún. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!