Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok állandó alkalmi...

Hol találok állandó alkalmi munkát?

Figyelt kérdés

Ide írok már kétségbeesésemben, hátha valaki tud segíteni :(

Bipoláris zavarral, és több enyhe mentális betegséggel küszködöm. Nem a legrózsásabb a helyzet, de lehetne rosszabb is. A fő probléma, hogy minden kimozdulással véresen meg kell küzdenem, pár nap után egyszerűen kimerülök, legyen szó bármiről, akár egy egyszerű vásárlásról.

Az 5 napos munkahét nekem elképzelhetetlen, legalább 2 naponta szükségem van egy-két nyugis alkalomra, amikor elbújok a sötét lakásban és valahogy összevakarom magam.

Nyilván, így minden hagyományos munkakör kiesik a képből. Rettenetesen szeretnék pénzt keresni, milliószor próbálkoztam, de pár hétnél tovább sosem győztem, volt, hogy kórházi kezelésre szorultam egy-egy ilyen után...

Ha már ott vagyok, jól bírom: volt egy kávézói állásom, ami 8-24-ig tartott, de csak heti 3 napot kellett dolgoznom, az ment, sajnos egyéb okok miatt el kellett jönnöm.

Több ilyet egyszerűen nem találok - pláne nem stresszmenteset, pedig a pszichiáterem szerint igencsak olyat kellene keresnem, ha már nagyon akarok valamit.

Szerintetek hol keressek olyan munkát, aminél vagy csak heti 2-3 napot kell dolgoznom, vagy - jobb esetben - teljesen rugalmasan beoszthatom, mikor megyek be?

Az otthoni lehetőségekről már lemondtam, az lenne az igazi, de kb. esélytelen.

A férjem szó nélkül eltart, sőt, haragszik rám, amiért erőlködöm, de nekem ez így nem élet. :((

2016. ápr. 8. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Tkp. az ilyen biztosítási ügynöki, és más értékesítői munkáknál beoszthatod az idődet saját magad is, a kérdés az, hogy képes vagy-e jól csinálni, lesz-e sikerélményed.

Ha elmégy valamilyen magazinhoz külsős újságírónak, akkor is eléggé szabadon gazdálkodhatsz az időddel.

Emellett kipróbálhatsz olyasmit is, hogy pl. takarítás házaknál, bejárónősködés, ilyenkor is te osztod be az időd, ha heti két napot akarsz, akkor kettőt vállalsz. Csinálhatsz lakáséttermet is, ha van hozzá kedved, szintén eléggé szabadon oszthatod be az idődet.

2016. ápr. 8. 11:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is a háznál takarítás jutott eszembe.

Vagy nem tudom merre laksz, de Bp-en a VIII. kerületben nemrég nyílt egy kávézó, ahol csak fogyatékkal élő emberek dolgoznak, esetleg ott rugalmasabban kezelik az ilyen egyéni problémákat.

2016. ápr. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!