Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hanyszor kell egy heten...

Hanyszor kell egy heten bejarni diakmunkara, hogy mukodik?

Figyelt kérdés
Az erdekelne, hogy diakmunkanal heti ot napot kell bemenni vagy kevesebbet? Vagy ha pl programom van aznap akkor szolnom kell elore? Itt is szabadsagot kell kernem? Ezt az egeszet nem teljesen ertem.

2016. márc. 31. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Munkától függ. Én árufeltöltőként dolgoztam, ott pl. akkor mentem dolgozni, amikor volt rá időm (én dönthettem el, hogy mikor megyek, de előre kellett szólni, hogy megyek vagy nem).

Van olyan munka is, ahol lehet pl. csak hétvégén dolgozni. Gyakran hirdetnek diákmunkát 1-1 alkalomra is.

2016. márc. 31. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2016. márc. 31. 16:49
 3/3 gnoomage ***** válasza:
Ahogy a való életben is, a megbeszéltek alapján... Lehet az lesz neked megadva, hogy csak úgy vesznek fel ha stabilan jössz heti 5 napot, lehet, hogy csak ha szólsz h bemész stb...
2016. márc. 31. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!