Mit jelenthetnek az állandó rossz álmok? Már lassan egy hete ez van.
tegnap este azt álmodtam, h barátommal valami előadáson voltunk, talán színházban, és előadás közben elkezdtek hullani ki a fogaim, csak úgy köpködtem kifele a tenyerembe, a fele fogsorom kihullott, a másik fele meg éreztem h mozog és lassan azok is jönnek ki. egy volt, ami csak mozgott, azt kihúztam, gondolván úgyis kiesik, de utána elkezdtem visszatömködni a lyukba, h hátha mégse, de akkor már folyton kiesett, egyre szűkült a lyuk, végül be is forrt.
másik éjszaka meg olyat álmodtam, h ffi voltam, volt egy menyasszonyom, valamiféle háború volt, szétszakítottak minket, egyre a menyasszonyomat kerestem, és mikor épp megtaláltam vna, meghalt. ezt valami gonosz ellenségem mondta, én nem akartam elhinni, egyre csak kerestem, futottam, h megtaláljam.
másik éjjel, barátommal valami ünnepségen voltunk, azt már nme tudom, h hol de kiöltözős volt. barátom szólt, h elmegy egy kicsit mert valami c típusú állampolgárok bográcsolnak és megígérte nekik, h megnézi őket. (mi nem vagyunk romák, valszeg azért ők főztek pont az álmomban, mert sok roma munkatársa van) kis idő után meguntam, h várjak rá így utánna mentem, meg is találtam, valami mélyebb gödör előtt ott volt a tűzön a bogrács, mikor oda akartam menni hozzá, majdnem beleestem a gödörbe, de barátom megfogta a kezemet és nagy nehezen kihúzott.
már lassan egy hete ez megy, minden este, van h nem is emlékszem pontosan mi volt az álmom, csak h rossz volt, és szerintem ezért is vagyok olyan fáradt egész nap, folyton ragad le a szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!