Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel tudnám a legjobban...

Mivel tudnám a legjobban kiborítani a szüleimet?

Figyelt kérdés
14/L

2017. aug. 4. 15:12
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
92%

Hívd őket a géped elé, és mutasd meg nekik, ezt a kérdést, amit itt feltettél.

Garantált, hogy kiborulnak.

2017. aug. 4. 17:46
 32/58 anonim válasza:
0%
Vágassad le a hajadat titokban
2017. aug. 4. 17:53
 33/58 anonim ***** válasza:
83%
Add önmagad. :) simán menni fog.
2017. aug. 4. 18:35
 34/58 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem már ígyis sikerült.
2017. aug. 4. 18:36
 35/58 anonim ***** válasza:
26%

Ti mind azt gondoljátok, hogy a szülő szent és sérthetetlen? Elég alacsony lehet az intelligencia szintetek. Nem egészséges, ha nincs meg egy alap szabadsága (saját maga válasszon iskolát, néha elmehessen otthonról). Volt nekem is ilyen ismerődöm, aki hasonló körülmények között nőtt fel és nem mondanám, hogy idegileg toppon lett volna a későbbiekben.

Nekem 2 gyerekem van, és nincsenek korlátozva, engedve vannak, hogy megtalálják a személyiségüket (és eredményesen fejlődjenek) illetve azt érdeklődési körüket. Sokkal jobban érzik magukat, tàrsaságban is kibontakozottabbak és mindezt anélkül, hogy valaha is ordibáltam volna.

34/F, ha ez számít.

2017. aug. 4. 19:12
 36/58 anonim ***** válasza:
85%
Nézd, utolsó, kerdezonk nem épp értelmes fajta a kerdesebol kiindulva. Az nem jut eszedbe, hogy a kis okos magától valami ritka nagy marhaságot választott volna tovabbtanulas szempontjából? Vagy hogy azért nem engedik sehova, mert képtelen mondjuk normálisan viselkedni?
2017. aug. 4. 19:22
 37/58 anonim ***** válasza:
12%
ongyilkossagi kiserlet szerintem elegge kiborito lenne. De mielott tenyleg belehalnal tervezd el jol hogy ne legyen nagy bajod.
2017. aug. 4. 22:38
 38/58 anonim ***** válasza:
82%

"vegre lehetett volna jo ez a 4 ev erre ok ezt is elcsesztek... ... mindennapom egy szenvedes abban a suliban... tenyleg rohadt jo erzes ugy bemenni mindennap."

Milyen suli az, ami már elkezdődött? Hová jársz te be minden nap így augusztus elején?

Már megint egy unatkozó tini...

2017. aug. 4. 23:44
 39/58 anonim ***** válasza:
16%
A terhes vagy duma jó, ha nincs pasid mégjobb, ha kérdezik kitől mondhatod hogy "háááát, lehet a Feri, az Áron de a Laci is..." persze ne csináltasd fel magad tényleg.
2017. aug. 5. 00:27
 40/58 anonim ***** válasza:
72%
Ha kiboritod őket akkor válaszul még szigorúbbak lesznek ennyi .még suli sincs mit nyekeregsz itt .az sem tudod milyenek lesznek tanárok ,diákok mert még el sem kezdted a gimit.de már panaszkodsz hogy rossz.
2017. aug. 5. 06:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!