Mivel tudnám a legjobban kiborítani a szüleimet?
Figyelt kérdés
14/L2017. aug. 4. 15:12
11/58 anonim válasza:
Miért borítanád ki azokat, akik eltartanak? :D gratulálok, szép mentalitás egy 14 éves lánynak.
12/58 anonim válasza:
Evés közben szórd szét a morzsákat
Vegyél viszketőport, szórd a fehèrneműjükbe
Sz.a.rj a konyha közepére
Vagdosd szét a cipőjüket
Keverj sót a kávéjukba
Keverd össze a sót meg a cukrot
Nincs fantáziád?
13/58 A kérdező kommentje:
Eltartanak... ja... emellett az osszes sulis evem szar volt es jott gimi vegre lehetett volna jo ez a 4 ev erre ok ezt is elcsesztek... nagyon halas vagyok nekik tenyleg... mindennapom egy szenvedes abban a suliban... tenyleg rohadt jo erzes ugy bemenni mindennap.
2017. aug. 4. 15:24
14/58 A kérdező kommentje:
Huuu 13as koszii. Ja es van, de ilyenre nem tudom hasznalni😂
2017. aug. 4. 15:25
15/58 anonim válasza:
mert te már alapból úgy indítottál hogy ott biztosan rossz lesz meg minden. Az sem biztos hogy a másik iskolában szerettek volna, ilyen viselkedéssel ott is kiutáltak volna tuti...hisztis vagy..szerintem te már a lényeddel kiborítod a szüleidet nem kell hozzá semmi plussz.
16/58 anonim válasza:
Hát ne kiboritsd őket azzal semmire nem mész
ha mindent meg akarnak tiltani inkább állj a sarkadra, ha pl. valahova menni szeretnél menj akkor is ha nem akarják, vagy valami alibivel
a közèpiskolàròl meg annyit, hogy volt oszt. társam is hasonlóan járt, aztán meg is bukott szépen, úgy hogy otthagyta az iskolát
17/58 anonim válasza:
Szerintem elég nagy csapás vagy nekik így is.
18/58 anonim válasza:
na megérkezett 67%os a szuper tanácsaival..igen igazad van, hazudjon csak a szüleinek meg lépjen le, max legközelebb azt se hiszik el neki mit kérdez, valóban csodás tanács:-)
19/58 anonim válasza:
Most nem ellened vagyok, elhiszem, hogy rossz érzés ha nem az van amit te akarsz, de arra nem gondolsz, hogy ez nem megoldás? Attol, hogy kiboritod öket, még nem fognak kevésbé szigoruan fogni, söt. Ha "teherbe esel" vagy csinálsz valami marhaságot, még gyerekesebbnek fognak gondolni, nem azt fogják mondani, hogy igen, agyilag felnöttél ahhoz a szinthez, amikor már saját magad dönthetsz a dolgaidrol.. Gondolom nem utálnak, ugyhogy nem direkt raktak be egy olyan suliba amit nem szeretsz. Lehet, hogy a te általad választott iskola sem tetszene, oda is szenvedéssel mennél.. Ha valami bajod van, akkor ülj le velük megbeszélni, nem lázadni kell, ez egy hülye tini felfogás csak az emberektöl, semmit nem értek el vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!