Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy zárjam ki Anyát az...

Hogy zárjam ki Anyát az életemből a lehető legjobban?

Figyelt kérdés

Állandóan gyanakszik pedig semmi oka sincs rá.

Olyanokat mond h én biztos pasizom ha esetleg mit tudom én.. melltartóban jövök ki a szobámból az első kérdése h mutogatom-e magam valakinek én meg csak nézek rá h.

"De miééért tennnééém?"

Hamarosan kolis leszek és csak hétvégén járok haza na de addig.

Valami tanács?

14L

2016. máj. 23. 17:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Túl sokat nem tudsz tenni. Kerüld amennyire lehet őt is és a konfrontálódást. Pl ne mászkálj előtte melltartóban ha nem tetszik neki és beszólogat érte.

Ha meg elkerülsz koliba, onnantól már könnyebb lesz.

2016. máj. 23. 17:18
 2/23 anonim ***** válasza:
20%
Fizess a nála lakásért, ne fogadj el tőle ételt és zsbpénzt, takarítsd lakrészed ... és így tovább.
2016. máj. 23. 17:26
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
Hát ez igazán borzalmas, ezt mondta: "hogy mutogatod-e magad valakinek"? Szerintem minimum jelentsd fel. Neked van a lehető legrosszabb gyermekkorod, amit valaha hallottam.
2016. máj. 23. 17:55
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
A kollégiumban is bele fognak szólni az életedbe.
2016. máj. 23. 17:56
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

Ne hagyd, hogy egy zárkózott embert neveljen belőled, engedd el a füled mellett.

Fizessen lakbért? 14 éves, és nem ő kérte, hogy megszülessen.

2016. máj. 23. 18:19
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Ez a nem ő kérte hogy megszulessen duma röhejes, utolsó. Senkinek kérte, hogy megszulessen. Az anya meg az apa akarta és most pedig nevelni akarják. Ha azt írta volna, hogy az anyját nem érdekli mi van vele, akkor abba kotnel bele.
2016. máj. 23. 18:21
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
De milyen anya feltételezi ezt?
2016. máj. 23. 18:24
 8/23 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem minden normális anya megkerdez hasonlót a gyereketol. Amanda Todd neve esetleg nem ismerős?
2016. máj. 23. 18:26
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem, ez nem normális. Rólam azt hitte volna anyám, hogy leöntöttem magam.
2016. máj. 23. 18:28
 10/23 A kérdező kommentje:

Amikor pedig rám jött az öt perc és rákattantam a savanyú uborkára lazán megkérdezte h nem-e vagyok terhes..

Pedig srácra nézni sem bírok de ugye neki ezt fáj elfogadni.

2016. máj. 23. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!