Mit tegyek ha a szüleimet csak a tanulás érdekli és én nem csinálhatok mást. Ha a legjobb barátnőm az utóbbi időkben mindig hanyagol pedig elméletileg a legjobb barátnőm. és ha már elegem van az életemből és már feladtam mindent?
Tanulj.
Utána beszélj velük, hogy az ő életüket sem kizárólag csak a munka tölti ki.
Utolsó: azért nem biztos, hogy mindnekinek elég a 2 óra tanulás ahhoz, hogy szinotosre erettsegizzen
Nem mindenkinek ugyanúgy fog az agya
Nekem van olyan oszt.tarsam ( most voltam 8.-os) aki kb 4-5 órát tanul es úgy szinotos
En kb 1-2 órát tanulok es simán vannak 3-ás, 4-es jegyeim :D ( evvegiben 'csak' 5 db 4-esem volt, a több is 5-ős)
Es van olyan, aki hiába tanulja meg 2 óra alatt, amit meg kell a szulei mégse engedik el, mert tanuljon csak, hiába 5-ős tanuló
Es kérdező, ha megallapodnal a szuleiddel, hogy had menj el a barátaiddal ide-oda ( normális 'körülmények' mellet persze) es ha lesz egy rosszabb jegyed, akkor nem mész el, addig amíg nem javitod ki vagy valami hasonló, amit gondolsz :)
Es nyáron is tanulnod kellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!