Mit tegyek ha a szüleimet csak a tanulás érdekli és én nem csinálhatok mást. Ha a legjobb barátnőm az utóbbi időkben mindig hanyagol pedig elméletileg a legjobb barátnőm. és ha már elegem van az életemből és már feladtam mindent?
Kérdező, állj ki magadért, a szabadságot általában ki kell harcolni.
" Az engedetlenséget, amit valaki említett viszont nem javaslom, mert abból hoszabb távon mindenki rosszabbul jön ki, köztük Te is." - mármint annál rosszabbul, hogy valakinek balsorsára ilyen típusú szülő jut csak???
Amúgy hany eves vagy?
Nagyvárosban laksz?
Es egyedul miert nem mehettel el a baratnodhoz?
#2 vagyok, és nagyon szomorú vagyok, hogy az itt pontozgató embereknek csak 16%-a tartja fontosnak a tanulást.
Most attól függetlenül, hogy a kérdező tanul...
Kérdező: neked viszont a beszélgetést javasolom. Hidd el: nem ez lesz a legutolsó vagy a legnagyobb problémád, amit meg kell beszélni valakivel.
Itt ugye több gond is van, és ebből csak a legkisebb az, hogy a szüleid féltenek és jót akarnak neked.
Valójában az a baj, hogy végtelenül lusták - és év közben ugye takarózhatnak azzal, hogy tanulod kell.
Nyári szünetben ugye ilyen nincs: akkor csak egyszerűen nem csinálnak semmit, és ugyanúgy nem engednek sehova.
Meg kell beszélned velük, hogy mi a helyzet - ÉRTELMESEN - és ki kell találni valamit, hogy mit tudnátok csinálni, ami nekik sem túl megerőltető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!