Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy zárjam ki Anyát az...

Hogy zárjam ki Anyát az életemből a lehető legjobban?

Figyelt kérdés

Állandóan gyanakszik pedig semmi oka sincs rá.

Olyanokat mond h én biztos pasizom ha esetleg mit tudom én.. melltartóban jövök ki a szobámból az első kérdése h mutogatom-e magam valakinek én meg csak nézek rá h.

"De miééért tennnééém?"

Hamarosan kolis leszek és csak hétvégén járok haza na de addig.

Valami tanács?

14L

2016. máj. 23. 17:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
Leszbikus vagy és nem fogadja el, jól értem? Akkor valószínűleg azért mond és kérdez ilyeneket mert titokban, vagy akár tudat alatt azt reméli, hogy egyszer azt mondod majd, hogy "igen, pasizom". Elkerülni úgy rtudod, hogy mindent beviszel a szobádba, kaját ott eszed meg stb, aztán csak akkor mész ki, ha mész valahová vagy ha fürdesz/wc, de gondolom addig nincs ott melletted, úgyhogyha végeztél, mész is vissza és ennyi. Aztán meg ha majd valamikor megkérdezi, hogy miért kerülöd, megmondhatod neki, hogy azért mert bunkó.
2016. máj. 23. 18:52
 12/23 anonim ***** válasza:
24%
Hát ez nagyon,de nagyon nagy probléma az életedben.
2016. máj. 23. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
6%
Nos, ha simán mellartoban jön ki a gyerekem a szobájából, én bizony megkerdezem, hogy mit művelt. Ha lenti magát, nyilván a nedves póló ott van a kezében.
2016. máj. 23. 19:26
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Akkor is kerülje majd el, ha a segítsége kell, ugye.
2016. máj. 23. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

Egyébként miért ne gyanakodna?Hiszen az interneten bármit is csinálhatsz, pl. a kamerával.

A tanács az lenne, hogy örüljél annak,aki figyel rád, mert sok gyereknek anyahiánya van.

2016. máj. 23. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

jesszusom, meg vagytok buggyanva... én is megkérdezném a 14 éves lányomtól, miért mászkál melltartóban a lakásban, hát vegyen már föl egy bluzt vagy köntöst. Amugy pedig egy 14 éves lánnyal azert jó ha beszélget az anyja, mert párkapcsolati témákban mégiscsak több tapasztalata van, urambocsá el is lehet neki mondani, hogyha tetszik valaki, de azt is elmondhatod neki, hogy éppen nem foglalkoztat egyetlen fiu sem, terhes meg pláne nem vagy...szegény anyukád, csak érdeklődik a hisztis kamaszlánya után.

Ha kolis leszel, sokkal keményebb kötöttségek között fogsz élni, ezt jó ha előre tudod...

2016. máj. 24. 07:54
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
A húgom állandóan félmeztelenül mászkált, senkinek nem jutott eszébe, hogy online szexmunkás. Most vagy tudjátok, hogy r1banc a lányotok, és ezért tudjátok, hogy r1banckodik, vagy nem ismeritek, és csak úgy seggből előhúzva jön a vád, hogy r1banckodik. Mindkét esetben gratula.
2016. máj. 24. 12:47
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha zavar h beleszólnak az életedbe akkor nem jó 5let kollégiumba menni.
2016. máj. 24. 15:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Próbálj önállósodni; moss magadra, uzsonnát magadnak csomagolj, és próbálj meg -ha nem is minden nap- de magadnak főzni. Azok akik egyedül fognak majd helytállni az életben -koleszban vagy az után- muszáj megtanulniuk magukról gondoskodni.
2016. máj. 26. 22:53
 20/23 anonim válasza:
0%

Már bocsi de könnyű mondani hogy fozon magának meg vásároljon. Azt elfejtittek hogy az étel is anyu apu fizeti, a gázt meg a vizet is amivel éppen főz meg mos. Az a szüleinek plusz teher.

Na meg már bocsi kedves kérdező de 14 évesen jogosan kérdezi ezt az anyukád, hogy mégis merre hány lépés.

Egyszerűen csak tulreagalod a dolgot es itt hisztizel.

Kollégiumba meg még rosszabb lesz

2016. aug. 3. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!