Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy zárjam ki Anyát az...

Hogy zárjam ki Anyát az életemből a lehető legjobban?

Figyelt kérdés

Állandóan gyanakszik pedig semmi oka sincs rá.

Olyanokat mond h én biztos pasizom ha esetleg mit tudom én.. melltartóban jövök ki a szobámból az első kérdése h mutogatom-e magam valakinek én meg csak nézek rá h.

"De miééért tennnééém?"

Hamarosan kolis leszek és csak hétvégén járok haza na de addig.

Valami tanács?

14L

2016. máj. 23. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
27%
Lehet hogy nem ilyen válaszra számitasz de szerintem ne zárd ki az életedből mert pl nekem az anyukám belehalt a szülésbe és nem ismerhettem!
2016. aug. 3. 23:35
 22/23 anonim ***** válasza:
92%
De itt nincs logikai összefüggés. Azért, mert a te anyukád meghalt, léteznek rossz anyák.
2016. aug. 3. 23:43
 23/23 anonim ***** válasza:
sajnos leteznek, nekem 34 eves koromra sikerult vegre valahogy kizarnom anyamat az eletembol, az egesz gyerekkoromat es fiatalsagomat tonkretettek apammal. hiaba volt meg mindenem, szerintuk. vertek bezartak. utana meg adtak egy kis penzt. ocsemmel ugyanezt csinaltak, es ma se jobbak. agyilag kattant mindketto. es nekunk tobb evunkbe telt ezt valahogy levetkozni, de igazabol nekem sose sikerult, remelem azota mar nem beszelsz anyaddal. ne jarj ugy, mint mi.
2017. aug. 4. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!