Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Életem legnagyobb vágya, az,...

Életem legnagyobb vágya, az, amit a legjobban szeretnék elérhetetlen számomra. Mégis hogyan léphetnék túl ezen?

Figyelt kérdés
A családom...egyedül és elhagyatottan érzem magam. Apám egy kőbunkó "diktátor" anyám pedig a mártír aki megalkuszik, aztán persze a családi béke érdekében mindig rajtam csattant minden, mint gyerekem. Nem tudok kötődni hozzájuk , mint családhoz, nem tudok visszaemlékezni szép, közös élményekre, pedig ez lenne minden vágyam, hogy szeressenek, szeressük egymást, de ők ezt nem értik. Lehetetlen a helyzet.
2016. ápr. 21. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Ugy hogy felnott korodban sajat csaladod lesz, akikkel ezt megvalosithatod.
2016. ápr. 21. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ez csak akkor rendeződik, mikor majd elkerülsz otthonról, és kapcsolatod, családod lesz. (bár kívánom, hogy megoldódjon előbb, hány éves vagy amúgy? ) Velem is így volt anno, hogy olyan teherfélének éreztem a szüleimet, még az is szinte fájt, ha kérdeztek valamit, vagy hozzámszóltak, aztán mikor elköltöztem otthonról, (egyetem, majd párkapcsolat miatt) megoldódott minden, azóta minden ok. Próbáltál velük beszélni erről?
2016. ápr. 21. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hű, én is mennyire szerettem volna ezt gyerek koromban!

Mindennapos veszekedések, italozások, balhék, kirekesztés, csúfolódások, még a közelében sem jártunk annak amit családnak lehet nevezni.

Ahogy előttem is írták. Max ha saját családod lesz.

2016. ápr. 21. 21:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális és együttérző válaszokat. Jól esik, hogy megértetek ebben a helyzetemben. 23 éves vagyok és fiú, éppen hogy az idő mulasaval egyre fájdalmasabb ez az egész, mert egyre tisztábban látom. A saját családommal meg igyekezni fogok szeretetteljesen bánni, de hát ott én leszek a felnőtt és attól még nekem is ugyanúgy szükségem lenne a lelki táplálékra, ahogy majd az én gyermekeimnek is szükségük lesz rá tőlem.
2016. ápr. 21. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Ó és igen, próbáltam erről beszélni velük. Anyám általában sirvafakad, apám pedig azt mondja, hogy rajtam kívül már mindenki elfelejtett már a múlt torteneseit és jó lenne ha magamban is keresném egy kicsit a hibát. Hárít...
2016. ápr. 21. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy így nevelkedtél. De engedd el és valóban a saját jövendőbeli kis családodra koncentrálj és ne ismételd az elődök életét. "attól még nekem is ugyanúgy szükségem lenne a lelki táplálékra" - ez meglesz, mert furcsa dolog a szeretetteljes béke, a SZERETET- te sugárzod, de nem fogy el, visszatáplál, minél többet adsz, annál több lesz belőle neked.
2016. ápr. 21. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
8%

23 évesen mit kel nyávogni mint egy hormon zavaros kis ribi

felnöt férfi vagy te szerencsétlen

2016. ápr. 21. 22:22
 8/10 acelsziv ***** válasza:
Apafej: A szüleiden nem tudsz változtatni. De módodban áll a saját családodban kialakítani azt amit szeretnél.
2016. ápr. 21. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Apád egy fäsz. Nem minden szülővel kell túl szoros kapcsolatot ápolni, ő is ilyen. Méghogy magadban keresd a hibád? Azért, mert ő elbäszta az egész családotok életét? Ebben te, mint gyerek hol voltál hibás?
2016. ápr. 21. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

7: mindig a laikusok az okosabbak :)

*feel the irony*

*drops popcorn, flies away*

2016. ápr. 22. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!