Életem legnagyobb vágya, az, amit a legjobban szeretnék elérhetetlen számomra. Mégis hogyan léphetnék túl ezen?
Figyelt kérdés
A családom...egyedül és elhagyatottan érzem magam. Apám egy kőbunkó "diktátor" anyám pedig a mártír aki megalkuszik, aztán persze a családi béke érdekében mindig rajtam csattant minden, mint gyerekem. Nem tudok kötődni hozzájuk , mint családhoz, nem tudok visszaemlékezni szép, közös élményekre, pedig ez lenne minden vágyam, hogy szeressenek, szeressük egymást, de ők ezt nem értik. Lehetetlen a helyzet.2016. ápr. 21. 21:11
1/10 anonim válasza:
Ugy hogy felnott korodban sajat csaladod lesz, akikkel ezt megvalosithatod.
2/10 anonim válasza:
Lehet hogy ez csak akkor rendeződik, mikor majd elkerülsz otthonról, és kapcsolatod, családod lesz. (bár kívánom, hogy megoldódjon előbb, hány éves vagy amúgy? ) Velem is így volt anno, hogy olyan teherfélének éreztem a szüleimet, még az is szinte fájt, ha kérdeztek valamit, vagy hozzámszóltak, aztán mikor elköltöztem otthonról, (egyetem, majd párkapcsolat miatt) megoldódott minden, azóta minden ok. Próbáltál velük beszélni erről?
3/10 anonim válasza:
Hű, én is mennyire szerettem volna ezt gyerek koromban!
Mindennapos veszekedések, italozások, balhék, kirekesztés, csúfolódások, még a közelében sem jártunk annak amit családnak lehet nevezni.
Ahogy előttem is írták. Max ha saját családod lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális és együttérző válaszokat. Jól esik, hogy megértetek ebben a helyzetemben. 23 éves vagyok és fiú, éppen hogy az idő mulasaval egyre fájdalmasabb ez az egész, mert egyre tisztábban látom. A saját családommal meg igyekezni fogok szeretetteljesen bánni, de hát ott én leszek a felnőtt és attól még nekem is ugyanúgy szükségem lenne a lelki táplálékra, ahogy majd az én gyermekeimnek is szükségük lesz rá tőlem.
2016. ápr. 21. 21:42
5/10 A kérdező kommentje:
Ó és igen, próbáltam erről beszélni velük. Anyám általában sirvafakad, apám pedig azt mondja, hogy rajtam kívül már mindenki elfelejtett már a múlt torteneseit és jó lenne ha magamban is keresném egy kicsit a hibát. Hárít...
2016. ápr. 21. 21:44
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így nevelkedtél. De engedd el és valóban a saját jövendőbeli kis családodra koncentrálj és ne ismételd az elődök életét. "attól még nekem is ugyanúgy szükségem lenne a lelki táplálékra" - ez meglesz, mert furcsa dolog a szeretetteljes béke, a SZERETET- te sugárzod, de nem fogy el, visszatáplál, minél többet adsz, annál több lesz belőle neked.
7/10 anonim válasza:
23 évesen mit kel nyávogni mint egy hormon zavaros kis ribi
felnöt férfi vagy te szerencsétlen
8/10 acelsziv válasza:
Apafej: A szüleiden nem tudsz változtatni. De módodban áll a saját családodban kialakítani azt amit szeretnél.
9/10 anonim válasza:
Apád egy fäsz. Nem minden szülővel kell túl szoros kapcsolatot ápolni, ő is ilyen. Méghogy magadban keresd a hibád? Azért, mert ő elbäszta az egész családotok életét? Ebben te, mint gyerek hol voltál hibás?
10/10 anonim válasza:
7: mindig a laikusok az okosabbak :)
*feel the irony*
*drops popcorn, flies away*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!