Mi volt az a legnagyobb csalódás, amit valaha a szüleiteknek okoztatok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 21:09
1/25 anonim válasza:
harmadikos voltam, amikor elszöktem és világgá mentem. a szüleim elvoltak válva, nem bírtam a nyomást.
3/25 anonim válasza:
Én soha nem okoztam nekik csalódást. Inkább ők nekem egész életemben.
4/25 anonim válasza:
Hát anyám részéről sztem az öltözködésem, fater részéről talán,hogy rájött, hogy nem csípem és visszabeszéltem.
5/25 anonim válasza:
19 évesen férjhez mentem egy elvált, 2 gyerekes emberhez, kitagadtak. Ma már tudom, igazuk volt, mert 7év után elváltunk. akkor jött a szülőkkel a békülés és az ugyemegmondtam.
6/25 anonim válasza:
Hogy megváltoztam.
Visszamentél egyes?? ugye?
7/25 anonim válasza:
Szerintem az, hogy nem olyan voltam, mint amilyen szerették volna.
Nehezen ment elején a suli, csúnya voltam, beszédhibás, beteges és (szerintük) mélységesen tehetségtelen. Jégkorcsolyán nem tudtam hattyúként siklani, táncba nem volt ritmusérzékem, hangszerhez botfülem van.
Rengeteg időt töltöttem kórházakban, az első alkalmak után már nem is látogattak, csak a nagyszülők.
Egyszer hallottam őket erről vitatkozni, hogy milyen borzalmas is vagyok, semmire se viszem majd, nem tudják mit kezdjenek velem, ők nem ilyen gyereket akartak.
8/25 anonim válasza:
Fiút akartak de lány lettem... :D
9/25 anonim válasza:
Én mindig csalódást okoztam,de ők sem voktak példás szülők szinte nem is törödtek velem,viszont én sokszor rossz voltam velük..amit a mai napig bánok mert sajnos mindketten meghaltak és amikor rájuk gondolok hasogat a bűntudat,hogy milyen voltam :((( és nagyon hiányoznak pedig már 4 év el telt.Mindig azon gondolkodom,hogy bárcsak vissza mehetnék az időbe,hogy másként legyen minden.
10/25 anonim válasza:
meg nem tudja de sejti hogy leszbikus vagyok. szerintem ez eleg nagy csalodas neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!