Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha erőm talpra állni? Mert kétlem.
Lesz erőd persze.
A történeted tipikusan az, amikor mond valamit a lány, ami egy valamilyen bullshit magyarázat, és a háttérben sok más dolog lett neki is mondva, amitől meggondolta magát. Valaki belepiszkált a kapcsolatba. Ha amíg együtt voltatok, minden rendben volt, és aztán derült égből szakít, akkor közben történt valami, és ő nem mondta ezt el. Ha legalább az igazságot ki tudnád szedni belőle, akkor már könnyebb lenne az egész.
Miért érzem hogy pár évvel fiatalabb lehet nálad ez a lány és még éretlen?
Szerintem is történt itt valami amiről nem tudsz, vagy pedig annyira szeretted volna megkapni őt, hogy nem vetted észre, hogy ő annyira mégsem akarja.
Persze hogy talpra fogsz állni. Nem tudom mennyi idő alatt zajlott le ez az egész, de nem tűnik olyan szörnyűnek. Persze rossz az ha beleéli magát valamibe az ember, aztán nincs, de ha kívülről befolyásolhatták, akkor később sem lenne másképp, szóval sajnos ez ennyi volt.
Ez a "te jobbat érdemelsz nálam" szöveg eléggé nagy klisé.
Ne vedd készpénznek, mert ez a legjobb taktika arra, hogy az ember magát állítsa be áldozatnak. Sok minden lehet...Lehet beletrafáltál a barátnöje beszelte le, vagy jelentkezett az exe, vagy talált újat stb... Sok sikert, a csajt meg felejtsd el. NEM UTÀNA LOHOLNI MINT EGY KUTYA!
24 F
persze, hogy lesz, csak idő kérdése, ne aggódj ezen:)
nekem a sztoriból az jön le, hogy sosem volt biztos magában, és talán csak azt akarta, hogy valaki vegye el végre a szüzességét. ez egy komolytalan lány, de ezt nem láttad rajta? nyugi, ennél 100X jobb és igazabb dolgot fogsz még találni, sok mindenki átesik ilyesmin sajnos.
Aki ilyen befolyásolható mint ez a lány, az a későbbiekben is okoz Neked csalódást, lehet még jó időben kiderült, hogy milyen személyiség..
Lesz erőd talpra állni persze, csak kérlek ne magadat okold, mert akkor nehezebb lesz, hidd el lesz olyan aki Téged értékelni tud csak ki kell várni!
Szerintem meg nem történt semmi, és senki sem magyarázott a lánynak semmit. Egyszerűen kipróbálta, milyen az, amiről mindenk olyan sokat beszél az oszztályban, aztán mivel neki nem jött be a dolog, úgy gondolta, hogy egy iedig még ráér ezzel foglalkozni.
Ami a fájdalmadat illeti, kérdező, azt tudom mondani, hogy senki sem ígérte, hogy könnyű lesz. Mármint az élet. A sikerekért keményen meg kell dolgozni, és bizony még így is becsúszik rajtunk kívülálló okok miatt egy-egy malőr. Vígasztaljon a tudat, hogy a kudarcokból tudunk igazán tanulni. A siker nem jó tanítómester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!