Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet azt fogadni valahogy, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valaha is akad pár nekem is?
Küzdöttem én sokáig (nem vagyok már tizenéves), de belefáradtam, hogy semmi eredménye.
Én meg egy csúnya lány vagyok, ami viszont a tapasztalatok alapján menthetetlen...
Mindenki olyan part szeretne akihez vonzódhat. TE IS.
Az se mindegy hogy a "csúnyosagod" mekkora része amin te tudnál változtatni.
Amin tudtam, változtattam, de még így sem elég.
Képet nem küldök.
Talán túl görcsösen akarod, ez pedig hidd el, lerí rólad ismerkedésnél. Van nem egy ismerősöm, akik szinte maguk a kétlábon járó segélykiáltások, már szinte mindegy nekik, csak párjuk legyen. Szinte rátelepszenek arra, aki kicsit is érdeklődést mutat utánuk, pánikszerűen menekülnek az emberek előlük. Mert senki nem akar egy energiavámpírt!
Másban kéne örömöt találj, foglald le magad, legyen egyedül is életed, ami teljessé tesz, így majd egyszer csak jönni fog, mikor nem is számítasz rá.
Lányként szinte mindegy milyen a belsőm, ha az arcom vállalhatatlan.
Nekem csak egyedül van életem...
A vállalhatatlan az mit jelent?
Vállalhatatlan arcú pasit elfogadnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!