Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet azt fogadni valahogy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet azt fogadni valahogy, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valaha is akad pár nekem is?

Figyelt kérdés
Ez a "mindenkire vár valaki odakint" duma csak üres blabla, egyáltalán nem természetes, magától értetődő dolog, hogy mindenkinek lesz párja az életben.
2014. júl. 28. 01:32
1 2
 11/12 Fish1 ***** válasza:
Szóval az önbizalomhiány adott. Ez pedig kihat a kisugárzásra, ami ezáltal negatív. A negatív kisugárzást pedig nem szeretik a pasik.
2014. júl. 28. 03:24
 12/12 anonim ***** válasza:

El lehet.:) Én 27 vagyok, soha többé nem akarok kapcsolatot, vagyis mire kiheverem az előzőt, leszek vagy 30 éves, addigra meg már harangoztak:))

Szóval ha és tisztázod, hogy MIÉRT dobta ezt neked az élet, akkor könnyebb. Te pl. tükörbe nézel és látod, hogy ronda vagy, kinek kellenél, így tudod igazolni, miért nem jársz senkivel. Hidd el, 60 évesen is ronda leszel, szóval ez igazolható lesz önmagad előtt, mások előtt is.

Azzal van baj, aki szép, okos, kedves, akármi, és mégsem talál rá az igazi. Én tudom, hogy nem tudok már bízni, ezért nem lesz többé kapcsolatom, szóval csak kell,hogy legyen egy okod és így el tudod fogadni.:)

27N

2014. júl. 28. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!