Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt az a legnagyobb...

Mi volt az a legnagyobb csalódás, amit valaha a szüleiteknek okoztatok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 21:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az amikor a sok veszekedés után besokalltam, és megszöktem egy pesti fiúhoz, gondolván,hogy ő majd mindig szeretni fog.. aztán nem így lett,mert ő is átvert.
2015. szept. 18. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.. kb 250 km-re van tőlünk Pest,szóval jó messzire mentem.. de utáltam,hogy mindig bántanak,anyám mindig morgott rám,ocsmányul beszélt velem,meglopott,stb..
2015. szept. 18. 22:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Anyám akkor csalódott a legnagyobbat,
2017. ápr. 4. 13:17
 24/25 anonim ***** válasza:
Mentálisan beteg vagyok. Otthon állandóan azt kell hallgatnom, ahogyan anyám átkozódik, hogy "Mégis miért nem adott nekem az Isten ép gyereket?!". Ráadásul nem vettek fel abba a gimnáziumba, ahová menni akartam. Így most a szüleim meg vannak győződve arról, hogy "ez a gyerek nem csak bolond, hanem még hülye is". Amint csak lehet, azonnal el fogok majd költözni otthonról.
2021. aug. 4. 17:41
 25/25 anonim válasza:

Nekem kontrollmániások és teljesen antiszocok a szüleim.Még egyetem alatt sem lehettek barátaim, párkapcsolataim(mindenkit elüldözték), ezért egyetemi órákát helyett csajozni mentem, meg haverokhoz. Hamar kibuktam az egyetemről, és azt hiszem óriási csalódás nekik, hogy nem lett diplomám.

Helyette lett egy jó szakmám,ma már jól élek,de tudom,ha akkor bölcsebb és okosabb vagyok simán elvégeztem volna a jogot..Így nem csak nekik nagy csalódás, hanem a saját életem nagy hibájának is tartom ezt..Kicsit, de tényleg kicsit felmentve magamat azzal, hogy 18 évesen talán igenis jogom volt barátokkal tölteni egy délutánt vagy lányokkal ismerkedni, moziba menni, bulizni és így tovább és ez a szüleim hibája is

2023. szept. 21. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!