Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel tudnám a legjobban...

Mivel tudnám a legjobban kiborítani a szüleimet?

Figyelt kérdés
14/L

2017. aug. 4. 15:12
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
31%

36#-os! Nem, nem jutott eszembe, mert nem ismerem személyesen. Nem tudom milyenek a szülei. Annyit tudok, hogy az országban (meg máshol is) a szülők minimum 70%-a nem alkalmas arra, hogy szülő legyen.

Ameddig nem tudjuk a kérdező családi körülményeit, addig nevetsèges ítélkezni felette, meg mindennek elhordani, mint ahogy azt itt tették. Egy fiatal lány egészséges családi háttér mellett nem akarja a szüleit kiborítani, erre nem gondoltatok, mikor következtetéseket vontatok le?

Mindenesetre, hogy a kérdezőnek is válaszoljak. Ne borítsd ki őket valamilyen tettel, mert az gyerekes és haszontalan. Idővel lehet ők is engedékenyebbek lesznek meg sok minden fog változni. A középsulit meg próbáld kiélvezni, hátha megváltozik róla a véleményed.

2017. aug. 5. 07:34
 42/58 anonim ***** válasza:
38%
mi baj a sulival? Tanulni kell?
2017. aug. 5. 10:43
 43/58 anonim ***** válasza:
75%
Az életkora alapján annyi baja lehet, hogy az IBF vagy a BFF is másik suliba fog járni.
2017. aug. 5. 10:55
 44/58 anonim ***** válasza:
36%
Persze, 41, te nyilvan a maradék 30%ba sorolod magad. Nem, valóban normális gyereknek ilyen kérdés nem jutna eszébe. A többség még azt is képes felfogni, hogy a tinik többsége lázad minden ellen még akkor is, ha ezüst kiskanállal a szájában született és naponta fényesre van nyalva a popsija. Dolgoztam iskolában, láttam hogy a gyerekeknek milyen elvarasai vannak minden téren és a szülők majd megfeszulnek, hogy ezeket csak részben teljesíteni tudják
2017. aug. 5. 11:29
 45/58 anonim ***** válasza:
24%
Szerintetek az semmit nem számít, hogy a gyerek mivel akar majd foglalkozni? Tanácsot adhatnak a szülők, de ne ők határozzák már meg a hátralévő életét! Nekem is volt egy osztálytársam, akit nem engedtek ott tanulni, ahol akart.Meg is lett az eredménye. Kétszer is megbukott ugyanazon az évfolyamon.Unokatesóm át akart menni másik szakra,az anyja nem engedte.Erre most a Nekiben dolgozik.Szerintetek ez jó?Ennyire jó, hogy így lekorlátoznak valakit?
2017. aug. 5. 12:09
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
Az elvárás nevelés kérdése illetve társadalmi betegség. A modernizáció és a reklámok (kereskedelmi tv-vel az élen) azt sújkolják, hogy akkor vagy valaki, ha ezt meg azt birtoklod. A fiatal generációt pedig könnyű ezzel megtalálni, ezáltal az igények is nőnek.
2017. aug. 5. 12:15
 47/58 anonim ***** válasza:
17%
Bemész a szülők szobályába, és rágyujtasz egy cigire mielőtt még elaludnának. Amikor bemennek a szobába lefeküdni, nagyon mérgesek lesznek mivel az egész szoba cigi szarú lesz. És nem 1 perc amire az kiszellőzik...1-2 nap múlva talán tudnak majd ott aludni :D
2017. aug. 5. 12:40
 48/58 anonim ***** válasza:
64%

45!

Nem tudom tisztában vagy e vele, hogy amíg a gyerek kiskorú, a szülei döntenek helyette. Mindenben. Így a tovabbtanulasban is. Leginkább azért, mert a gyerekek nagy többsége 14 évesen nem tudja, mit akar. Egyik nap ügyvéd akár lenni, a másik nap balerina, harmadnap YouTube sztár, vagy simán csak celeb.

Nyilván megkerdezi az ember, hogy mit szeretne ő, de ha irreális elképzelései vannak, akkor bizony a saját belátása szerint dönt. A te véleményed szerint a szulo csak kibaxasbol választott másik iskolát, mint amit a gyerek akart. Szerintem meg azért, mert ő ismeri, ő nevelte 14 évig, tisztában van vele, hogy amikor pl kitalálta, hogy ő lovardában logondozo akár lenni, miközben életében egy lovat se látott közelről, mert mondjuk a nyockerben élt mindig is , a kiválasztott iskola meg mondjuk Szilvásváradon van, akkor bizony az értelmes szülő egy közeli középiskolát választ.

2017. aug. 5. 12:52
 49/58 anonim ***** válasza:
13%
48...szóval szerinted még mindig a szülő mindig mindent jobban tud? Na erről a szülői mentalitásról beszéltem.
2017. aug. 5. 13:22
 50/58 anonim ***** válasza:
70%
Nem, utolsó. Nyilván a 14 éves tud mindent jobban. Azert tesz fel idióta kérdést is, ugye
2017. aug. 5. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!