Mivel tudnám a legjobban kiborítani a szüleimet?
36#-os! Nem, nem jutott eszembe, mert nem ismerem személyesen. Nem tudom milyenek a szülei. Annyit tudok, hogy az országban (meg máshol is) a szülők minimum 70%-a nem alkalmas arra, hogy szülő legyen.
Ameddig nem tudjuk a kérdező családi körülményeit, addig nevetsèges ítélkezni felette, meg mindennek elhordani, mint ahogy azt itt tették. Egy fiatal lány egészséges családi háttér mellett nem akarja a szüleit kiborítani, erre nem gondoltatok, mikor következtetéseket vontatok le?
Mindenesetre, hogy a kérdezőnek is válaszoljak. Ne borítsd ki őket valamilyen tettel, mert az gyerekes és haszontalan. Idővel lehet ők is engedékenyebbek lesznek meg sok minden fog változni. A középsulit meg próbáld kiélvezni, hátha megváltozik róla a véleményed.
45!
Nem tudom tisztában vagy e vele, hogy amíg a gyerek kiskorú, a szülei döntenek helyette. Mindenben. Így a tovabbtanulasban is. Leginkább azért, mert a gyerekek nagy többsége 14 évesen nem tudja, mit akar. Egyik nap ügyvéd akár lenni, a másik nap balerina, harmadnap YouTube sztár, vagy simán csak celeb.
Nyilván megkerdezi az ember, hogy mit szeretne ő, de ha irreális elképzelései vannak, akkor bizony a saját belátása szerint dönt. A te véleményed szerint a szulo csak kibaxasbol választott másik iskolát, mint amit a gyerek akart. Szerintem meg azért, mert ő ismeri, ő nevelte 14 évig, tisztában van vele, hogy amikor pl kitalálta, hogy ő lovardában logondozo akár lenni, miközben életében egy lovat se látott közelről, mert mondjuk a nyockerben élt mindig is , a kiválasztott iskola meg mondjuk Szilvásváradon van, akkor bizony az értelmes szülő egy közeli középiskolát választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!