Miért ilyen szívtelen a fiam?
Túl sok válasz jött, nem olvastam el őket..
Alacsony vagy kövér az egyszem gyereked? Volt már barátnője? Csalták már meg?
Szerintem sikertelen és a munkába menekül. Mégse mondhatja 30 éves férfiként az anyjának, hogy anya, ronda vagyok/szűz vagyok/béna vagyok, sose lesz családom,a génjeim meg olyan vackok, hogy nem akarom megnyomorítani egy gyerek életét azzal, hogy tovább adom.
Számomra egy megkeseredett, magánéletben sikertelen férfi képe ugrik be.
gy ilyen gyereket, mint ÉN, nyilván érdemes volt megszülni. De nem mindenki ilyen!
:D :D Szakadok. Azért az ego szintedről az iq szintedre le ne nézz, mert megszédülsz.
Marha nagy intelligenciára vall az mikor valaki csak ilyen alpári undorító stílusban tud véleményt formálni.
Neked lehet csak egy sza.ógép a gyerek meg pénzt visz, meg jajj felkel éjjel, másnak meg lehet megéri mindez azért hogy szülő lehessen.
Kíváncsi lennék mit tennél ha valaki téged hordana el ilyen stílusban minden agyalágyult hülyének mert nem akarsz gyereket. Gondolom vérig lennél sértve.
A stílus maga az ember.
Köszönöm szépen a válaszokat, tapasztalatokat és az időközben felmerülő kérdéseket.
Elsősorban a kérdés nem kamu és nem szívódtam fel, de nekem is van munkahelyem és nem olyan helyen dolgozom, ahol ezt az oldalt bújnám naphosszat.
Következő, amit sokan kérdeztetek az a család, hogy mit is láthatott, vagy, hogy én hogyan álltam hozzá a gyerekhez, illetve, hogy nekem ez volt-e a fő dolog, amit fel tudok mutatni az életemben. Kezdjük ott, hogy soha nem voltam alárendelve a férjemnek. Világ életemben dolgoztam és soha nem azt láthatta, hogy a nő egy kapcsolatban az alárendelt. Úgy gondolom, hogy kellő szeretetet is kapott tőlünk, ami nem pénz és ajándékok formájában nyilvánult meg. Mindig rengeteget beszélgettünk, könyvet olvastunk együtt és eljártunk kirándulni. Szóval a férjemmel mi as mindig dolgoztunk, soha egyikünk sem volt munkanélküli. Én 24 éve ugyanott dolgozom, a férjem pedig vállalkozó. De mindig szerveztünk szabadidős programot, nyaralni is eljártunk 1-1 hétre. Nem gondolom, hogy ne kapott volna elég szeretetet.
És annak ellenére, hogy nem csak a gyerekem körül forog a világ mégis azt mondom, hogy az élet értelme tud lenni, hiszen, ha ő nem lenne akkor sivár lenne az életünk.
Szerintem nem azért kell gyereket nemzeni, mert az egy befektetés lenne. Egy gyereket elsősorban szeretni kell, de az is igaz, hogy egy gyerek felneveléséhez anyagi háttér is szükségeltetik.
Viszont azt is meg kéne érteni, hogy nem azért élünk, hogy dolgozhassunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk. A munkát lehet szeretni, de a munka nem fog szeretni téged. És a kölcsönös szeretet érzése, pedig felbecsülhetetlen. Ettől félek, hogy a fiam pont ezt nem fogja megtapasztalni.
Gyerek annak kell akinek nincsenek igazi céljai az életben,
Mekkora orbitális sallang baromságokat tudnak összeírni egyesek.
Tudod vannak ám orvosok, mérnökök, meg még egy rakat értelmiségi komoly hivatással élve akinek van családjuk, 1 vagy akár több családjuk. Akkor ez hogy is van?
Félre értés ne essék nekem bajom nincs azzal aki nem akar gyereket, de baromi idegesítő már hogy itt komplett hülyének tudják beállítani azt, akinek meg kell.
Meg ez a marha nagy általánosítás hogy minden családos szenved, és sz@ar az életük. Miért, ti gondolom beleláttok minden család életébe.
Rossz lehet ha már az ilyen ökör önigazolástól lesz valaki boldog.
1 vagy akár több gyerekük....
elírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!