Elengedjem a fiam egyedül?
Autóval tervezi, hogy megy Münchenbe.
Azt mondja, nincs fapados repülő (ahogy látom valóban nincs ??)
Nagyon féltem -- szerintem ez egy nagyon hosszú út.
23 éves és 2 éve van jogsija.
Hogy győzzem meg?
Nincs fapados jól látod. Amúgy 2 éve rendszeresen vezet? Autópályákhoz hozzá van szokva?
Egyedül menne? Pihenés nélkül akarja levezetni? Vagy hol a probléma?
Szerintem el kéne már vágni a köldök zsinórt.
Nekem rengeteg ismerősöm közvetlenül érettségi után költözött mostanában külföldre(többen Amerikába vagy Ázsiába, ami azért nem épp a szomszédban van és a kultúra is egészen más).Ez van, felnőttek, nem kell burokban zárva tartani őket.
Ha tud vezetni, akkor miért ne menne autóval?
Sajnos baleset akkor is történhet , ha csak a szomszéd kisboltig megy. Nem a távolságon múlik.
Gondolom odafigyel majd, óvatosan vezet.Pont.
Ne szólj bele, elég nagy már ahhoz, hogy döntsön.
Volt már egy kicsit hosszabb úton? Hogy bírta, illetve mennyire vezet jól?
Ha úgy gondolod, hogy felelősség teljes, és megvan a kellő tapasztala, akkor szerintem nyugodtan engedd el. Ha kell akkor tartson többször pihenőt és nem lesz probléma.
Egyértemű hogy félted. De beszélj meg mindent vele ezzel kapcsolatban. Hogy te se aggódj annyira. Pihenők stb..
Oké hogy 2 éve van jogsija de nagyon számít,hogy mennyit vezetett már. És,hogy hol. Amugy meg felnőtt oda megy ahova akar igaz. Viszont nagyon érthető hogy félted.Szerintem mindenki így lenne ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!