Elengedjem a fiam egyedül?
Autóval tervezi, hogy megy Münchenbe.
Azt mondja, nincs fapados repülő (ahogy látom valóban nincs ??)
Nagyon féltem -- szerintem ez egy nagyon hosszú út.
23 éves és 2 éve van jogsija.
Hogy győzzem meg?
Ha nincsen gyakorlata és valami romhalmazzal megy a fiad, akkor bőven van félni valód.
Jó lenne, ha felhívnád a figyelmét arra, hogy sok helyen nincsen sebességkorlátozás.
Ha leelőzgetik 250-300 km/óra tempókkal, akkor ijedtében nehogy az árokban kössön ki!
9-es vagyok
Gondolom a kérdező fia még a szülőkkel lakik, így gondolom van még beleszólása a dolgokban.
Attól, hogy 23 éves felnőtt sajnos nem biztos, hogy van benne annyi felelősség tudat, illetve tapasztalata a vezetéssel kapcsolatban, hogy el tudjon menni egy ilyen útra.
Ha netalán a szembejövő elszámolja magát előzésnél, akkor képes más hibáját kijavítani, és az úttest szélére húzódni, vagy egy frontális elkerülést elkerülni és az árokba húzódni? Sokszor jobb az a választás mint ütközni, csak sokan megijednek ilyenkor, és elhangzik a szájukból az a b betűs szó, mielőtt ütköznek, vagy a dudát nyomják a fék és a kormány tekerés helyett sajnos, pedig így rengeteg balesetet lehetne elkerülni.
Kérdezőnek: továbbra is azt mondom, hogy a fiad képességeitől függ, hogy képes rá vagy sem. Sajnos mi nem tudjuk hogy vezet.
1 felnőtt ember, semmi jogod elengedni vagy nem elengedni
2 van fapados: [link]
Hogy érted azt, hogy "elengedjed"?
23 éves felnőtt ember! Azt csinál, amit akar, nem te fogod őt "elengedni". Maximum tanácsot, javaslatot adhatsz neki, ő pedig eldönti, hogy mit kezd vele!
MAx annyit tezsel h nem adod oda az autót ha nem az övé, de 23 évesen, ne viccelj már!
Nyilván van annyi esze, hogy nem együltő helyében teszi meg az utat, hanem megáll pihenni is közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!