Elengedjem a fiam egyedül?
Figyelt kérdés
Autóval tervezi, hogy megy Münchenbe.
Azt mondja, nincs fapados repülő (ahogy látom valóban nincs ??)
Nagyon féltem -- szerintem ez egy nagyon hosszú út.
23 éves és 2 éve van jogsija.
Hogy győzzem meg?
2017. máj. 22. 18:57
21/25 anonim válasza:
:) :) :) 23 éves, hát itt már bőven nem kell az engedélyed. Baj bárhol lehet, ahhoz nem kell messze menni. Ha tetszik ha nem el kell engedned, és ahogy írtál már ezzel eléggé így is késében Vagy. Ahhoz, hogyne egy rakás szerencsétlenség legyen az életben, ezeket meg kell lépnie. Gondolom Te is mentél 20 éves korod előtt messzebbre haverokkal nyaralni , fesztiválozni stb. Amúgy meg lehet még jó pár olyan munkája, amihez utazgatni kell ennyit minimum heti, havi szinten és vezetni. Remélem nem is kérte az engedélyed, csak bejelentette, hogy megy. München nincs olyan messze. Kiér a határon, onnét jók az autópályák. Megy vonat is, ahogy írták. Az is jó állítólag, egy kutató orvossal vagyok egy irodában, ( és számos dolgot csinál még) Ő viszonylag sokat megy ki és jobbára vonattal, de Ő azért azzal , mert útközben tud dolgozni lap-top-on. Neki a napi munkából 10-12 óra kiesés nagyon sok. A volt főnököm két hetente ment haza, nem pont Münchenbe, de a közelbe. Péntek du-án ment, hétfőn már dolgozott vagy kedden néha. Az exem is mérnökként sokszor ment, Ő szeretett cég kocsival menni, vezetni. Inkább azt utálta mikor reggel ki Bécs, repülővel ki (Nürnberg volta cél sokszor), a városba eljutni, 1-2 órás megbeszélés, oszt vissza. Gyakorlatilag a napi munkaidejébe belefért, hogy elintézze amit szóban kell.
22/25 anonim válasza:
Azért mert szülőkkel lakik nem kell úgy kezelni, mint egy 13 évest. Ok ne adja oda a szülő a saját kocsiját, én sem adnám, ne adjon rá pénzt neki ok, de azért ha ezt egy 23 éves nem tudja megteremteni magának hogy ha Münchenbe akar menni, akkor vagy így vagy úgy de kimenjen, akkor meg is érdemli, hogy ne menjen. Ha így kezelik, mint egy kis tinit, abból baj lesz, után meg majd sírnak mert a gyerek 30 éves, de barátnője még nem volt, unokák nem lesznek. Ha még is eljutna a házasságig, együtt élésig az tartana egy évig, és nem értik a szülők ők mit tettek rosszul.
23/25 Fatal_3rror_ válasza:
Az ilyen irányú "jajj messze van" féltést sosem értettem.
Én egy átlagos napon legalább háromszor kerülök életveszélyes helyzetbe mert majdnem elütnek a zebrán és hasonlók. Baleset pont ugyanúgy lehet 1 kilométerem mint 1000 kilométerem.
Igazából ha a pihenőidőket betartja akkor simán levezethető távolság.
24/25 anonim válasza:
Mi az, hogy elengedjem? 23 éves...
25/25 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a mai tulféltett fojtott fiatalokat.. Nincs meg a normális élős korszak,a bulik a szabadság,hát a családdal a hátukon potolják,ezt sajnos látni lehet az idegbeteg fiatal szülőkön,akik irigyek a saját gyerekük élményére ahogy a ő szüleik is irigyek voltak,ördögi kör..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!