Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a barátnőmet külön egyedül saját ismeröseivel bulizni? (többi lenn)
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején volt egy kis botlása amikor egyedül ment bulizni azota nem ment egyedül de tudom h szeret és h már nem csinálna hülyeséget.2009. okt. 8. 22:06
1/7 anonim válasza:
a te döntésed volt hogy megbocsátottál neki, ergo már nem hányhatod a szemére és nem élhet folyamatosan ennek az árnyékában, ki tudja meddig és akkor itt jön a kérdés hogy miért is kellene neki ahhoz a te engedélyed hogy elmenjen a barátaival bulizni?
2/7 anonim válasza:
Egyetertek az elozovel...es ez szerintem bizalom kerdese is...A kerdes az h a felrelepeset megbocsatottad,de bizol annyira benne hogy elenged,fejlodott annyit a kapcsolatotok?
3/7 anonim válasza:
Szerintem egy komoly kapcsolatban nem mennek külön bulizni. De ha te elengeded szíved joga, hogy megbízol-e benne.
4/7 anonim válasza:
Hát te tudod. De te miért nem mehetsz vele? Engem a barátom nem enged egyedül mert félt, és nem azért mert megcsalnám, mert soha nem csaltam meg semmilyen módon. Egyszerűen szeret és nem akarja h azt lássák h egyedül vagyok, holott ő van nekem.
Sztem nem lenne gond ha velük mennél, miért olyan fontos h egyedül menjen? Jó lenne ha megismernéd a baráti körét. De csak szólok ha olyan lányok társaságában megy akiknek nincs pasijuk ne számíts sok jóra. Pasizással fog kb elmenni az este.
Sztem mondd neki h mennél vele te is, így te sem fogsz érte aggódni, és buliztok egy jót:)
5/7 A kérdező kommentje:
nem am vegyesen mennek csak aki egyedül megy csaj az hivta h ne legyen egyedül a párok között, a bizalommal nincs gond csak nagyobb a biztonság érzetem h ha ott vok egy buliban nem is egymásmellet akor ha vmi prücök van szol és elrendezem én a problémát ha arrol van szo köszi a válaszokat am
2009. okt. 8. 22:26
6/7 anonim válasza:
te is tudod miért megy ,hogy megaszák.... elfogadod vagy nem ez az igazság a szorakozó helyek erről szólnak...
7/7 anonim válasza:
Engedd nyugodtan. De tudd, ha két csak megy a buliba, azok pasizni mennek. Én a helyedben azért meglepném... Ha nincs semmi, el lehet sütni a "Szia, unatkoztam, gondoltam megnézlek". Egyből látod, hogy épp egy kan másik-e Rá, vagy örül neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!