Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok maradni egész életemre? MEg úgy is fogok megdögleni? Egyedül mint darab fa?
Egyedül megdögléssel nem lenne gond, ha már ma este kipurcanhatnék...
De így, hogy éljek még éveket, egyedül, ahhoz nincs kedvem.. :(
Vannak rá lehetőségek, tudom...
De gyáva vagyok megtenni, ez is tény!
De ha jönne 1 jó tündér, 1 kívánsággal, lehet az lenne...
Változtass magadon/magadban add meg magadnak a lehetőséget. Manapság már nem a stílussal lehet hódítani hanem pénzel és jó kinézettel.A mai lányok mazoisták ésa bunkó macsókra buknak.
Persze elnézést a többiektől ugyanis nem mindenki ilyen ,de valljuk be őszintén a lányok 90% a ilyen.
"De ha jönne 1 jó tündér, 1 kívánsággal, lehet az lenne..."
Ennek a korszakodnak vége, felnőttél! Tedd a dolgod és ne sajnálkozz!
Gyorsan kérd kölcsön valakitől az Állítsátok meg Terézanyut!
(Rácz Zsuzsa)
Jah tényleg, kidobott pár napja barátnőm, 3 éves kapcsolat után...
De Te azt honnan tudod? Itt ismerik 1mást a kérdezők/válaszolók?
Másik válaszolónak..
Pénz esetleg akad.. De kedvem nincs változtatni magamon. 3,5 éve elkezdtem gyúrni, 2 évig toltam, elég jól kipöccintettem magam. Az is tetszett akkor barátnőmnek bennem.
De aztán munkahely változtatás volt, hazaköltöztem, mert Ő helybéli, abbahagytam a gyúrást, visszafogytam 17 kilót, és most vékonyka vagyok.
De nincs kedvem megint elkezdeni gyúrni, nincs kedvem elkezdeni megint ismerkedni, nincs kedvem már semmihez sem... :/
27/F vagyok.
Hát talán meg kellene próbálnom 1 olyat...
De érzelem az semmi féleképen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!