Miért ilyen szívtelen a fiam?
Nekem sem lesz gyerekem, pedig szeretem őket.
Most én is szívtelen vagyok?
"Nem élheti majd át azt a csodát, amit egy gyermek adhat. :("
Mert te mire mentél vele?
Csak sír a szád a csodás gyereked miatt, idejössz panaszkodni, hogy nem úgy ugrál, ahogy te fütyülsz, és hogy milyen kis szomi vagy miatta.
Mit nem lehet ezen felfogni, hogy neki nem kell egy kis szarógép, ami elviszi az összes pénzét?! Sokkal több esze van, mint neked.
A világ meg túlnépesedik.
"Mi lesz vele a későbbiekben, ha egyedül lesz és senki nem fogja szeretni."
Milyen szerencse kérdező, hogy te a szüléssel bebiztosítottad magadnak, hogy lesz, aki szeret! Ez kb. olyan, mintha megvásároltad volna magadnak a szeretetet. Jóval könnyebb, mint egy független, önálló ember szeretetét kivívni. Elérni, hogy egy olyan ember szeressen, aki nincs neked kiszolgáltatva (mint egy kisbaba). És miért ne szeretné őt senki? Én sem akarok gyereket a férjemmel, és nagyon szeretjük egymást. És nincs itt egy felesleges harmadik, aki itt bőg, ordít, zavar, nem hagy minket aludni, szexelni, élni.
"Tökéletesen teljes életet lehet élni gyerek nélkül, SŐT! Csak így lehet teljes életet élni. "
Baromság. És a legaranyosabb, hogy gőzöd nincs arról, amiről firkálsz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!