Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen szívtelen a fiam?

Miért ilyen szívtelen a fiam?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz leírni ezeket a sorokat, de sajnos a fiam kicsit sem törekszik arra, hogy saját családja legyen. Mindig azt mondja, hogy ő senki mást nem hajlandó eltartani, gyerekről meg hallani sem akar. Mindig azt mondja, hogy az nem jó befektetés és élősködőként aposztrofálja. Nagyon fáj, hiszen sosem így neveltük. Mindig egy egészséges családkép volt a szeme előtt. Annyit kell tudni róla, hogy 29 éves, rendelkezik saját egzisztenciával. Van lakása és két munkahelyen dolgozik egyszerre. A munkája rabja és 10 órányi irodai munka után még otthon is képes dolgozni. Büszke vagyok rá, hogy ilyen jól él, de azért az szomorú, hogy egyedül van. Mi lesz vele a későbbiekben, ha egyedül lesz és senki nem fogja szeretni. A gyerek téma meg végképp elkeserít. Nem is azért mert így nem lesz unokám (ő az egyetlen gyerekünk), hanem mert így nem lesz teljes majd az életet. Nem élheti majd át azt a csodát, amit egy gyermek adhat. :(

2017. júl. 6. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem lesz gyerekem, pedig szeretem őket.

Most én is szívtelen vagyok?

2017. júl. 6. 22:26
 12/61 anonim ***** válasza:
71%
Na akkor elárulom neked, hogy nem mindenki akar gyereket az életébe. Példának okáért én sem. Konkrétan kiráz a hideg a kisgyerekektől. Sosem értettem, hogy milyen baromi nagy csodát ad, az, hogy egész kisgyerekkorában sír, üvölt, toporzékol, hisztizik, kamaszkorában ki van nyalva a s***gge, a szülei arra keresnek, meg azért nélkülöznek, hogy neki mindene meglegyen, amit úgy hálál meg, hogy gyűlölik a szüleiket, mert ezt se kapták meg, meg oda se lettek elengedve. Rengeteg példát láttam az osztálytársaim, ismerősök körében piálásra, drogra, kamaszkori terhességre. A kamaszkor után mikor már normálisabb lenne (jó esetben) elmegy az ország másik végébe, vagy rosszabb esetben külföldre egyetemre, vagy dolgozni. Ami az öregkort illeti nézz szét: dugig vannak az öregotthonok... Én ezt a csodát meghagyom a hozzád hasonlóknak, és úgy látom, hogy a fiad is.
2017. júl. 6. 22:29
 13/61 anonim ***** válasza:
75%

"Nem élheti majd át azt a csodát, amit egy gyermek adhat. :("

Mert te mire mentél vele?

Csak sír a szád a csodás gyereked miatt, idejössz panaszkodni, hogy nem úgy ugrál, ahogy te fütyülsz, és hogy milyen kis szomi vagy miatta.

Mit nem lehet ezen felfogni, hogy neki nem kell egy kis szarógép, ami elviszi az összes pénzét?! Sokkal több esze van, mint neked.

A világ meg túlnépesedik.

2017. júl. 6. 22:31
 14/61 anonim ***** válasza:
71%

"Mi lesz vele a későbbiekben, ha egyedül lesz és senki nem fogja szeretni."

Milyen szerencse kérdező, hogy te a szüléssel bebiztosítottad magadnak, hogy lesz, aki szeret! Ez kb. olyan, mintha megvásároltad volna magadnak a szeretetet. Jóval könnyebb, mint egy független, önálló ember szeretetét kivívni. Elérni, hogy egy olyan ember szeressen, aki nincs neked kiszolgáltatva (mint egy kisbaba). És miért ne szeretné őt senki? Én sem akarok gyereket a férjemmel, és nagyon szeretjük egymást. És nincs itt egy felesleges harmadik, aki itt bőg, ordít, zavar, nem hagy minket aludni, szexelni, élni.

2017. júl. 6. 22:34
 15/61 anonim ***** válasza:
88%
Én is csatlakozni tudok csak az előttem szólókhoz...az ismeretségi körömben egyre több gyerek születik, és csak a panaszkodást hallom, hogy már megint csak 2 órát aludtam éjjel, meg a gyerek mit össze hisztizett reggel, este meg nem akart aludni, akkor állandóan beteg, gyógyszerek tömkelege, aggódás, kétségbeesés, brutál sápadtság az anyán munkában, zombi üzemmódban. És ez megy legalább 4 évig, az idegesítő hiszti meg soha nem áll meg. Ha eléri a dackorszakot, azért, ha eléri a kamaszkort, azért, ha barátja vagy barátnője lesz, akkor azért. Hát én is úgy döntöttem, hogy nekem is egy életem van, így is elég sz@r, nem kell, hogy valaki még jobban elb@ssza...
2017. júl. 6. 22:38
 16/61 anonim ***** válasza:
91%
En sem szeretnek majd gyereket. Szamomra se akkor teljesedik ki az eletem.:) Azt is maximalisan megertem hogy senkit se szeretne eltartani... Volt mar baratnoje egyebkent, vagy meg soha se? Nem arra akarok kilyukadni hogy meleg (de ha az, akkor mivan?) hanem hogy milyen kepe van a nokrol.
2017. júl. 6. 22:42
 17/61 anonim ***** válasza:
34%
Amikor valakik ennyire lenezik a gyerekeket mert csak szarni tudnak meg bogni, es csak a penzt viszik, ugye tudjatok hogy ti is igy kezdtetek?! Mondjuk jobb vilag lenne ha a szuleitek a Taigetoszt valasztottak volna szamotokramert gusztustalanul fogalmazzatok meg a kritikatokat a csaladot vallalokrol, de akkor segithettetek volna anyatokon es.ihattatok volna mondjuk sosavat kisgyerekkent hogyha ekkora hibanak tartjatok magatokat.
2017. júl. 6. 22:43
 18/61 anonim ***** válasza:
82%
Lehet te úgy gondolod, hogy csodás gyerekkora volt, de talán ő nem. És ha nem akarod, hogy elhidegüljön tőled vagy megutáljon akkor ne nyaggasd napi 2x azzal, hogy mikor lesz gyereke, sőt egyáltalán ne nyaggasd vele. Millió oka van annak ha valaki nem akar gyereket, attól kezdve hogy nem találta meg a párját, lelki, egészségügyi gondok, vagy csak szimplán nem hiányzik semmi az életéből. Nekem a szüleim állandóan nyomatták a csakagyerekalegfontosabbazéletbenszülnikellmindenképp dumájukat, mostanra már a gondolatától is rosszul vagyok.
2017. júl. 6. 22:49
 19/61 anonim ***** válasza:
30%
#19 Remélem azért a kultúrált kommunikációt nem te tanítod a gyerekednek. Gyönyörű, hogy családos emberként mást a Taigetoszra és sósav ívásra kívánsz.
2017. júl. 6. 22:50
 20/61 anonim ***** válasza:
28%

"Tökéletesen teljes életet lehet élni gyerek nélkül, SŐT! Csak így lehet teljes életet élni. "

Baromság. És a legaranyosabb, hogy gőzöd nincs arról, amiről firkálsz.:D

2017. júl. 6. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!