Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg én vagyok a szivtelen...

Tényleg én vagyok a szivtelen anya? 2,5 éves fiam ma produkált az utcán, többi lennt

Figyelt kérdés
mentünk játszora,délelött,kb 5 percnyi ut tölünk a kisfiam nem akart gyalogolni,cipeltem a homokozoját,kértem,h jöjjön a lábán,nem vettem fel,és cibált engem az utcán meg sirt,meg letérdelt stb hisztizett.egy nö meg beszólt,hát milyen anya vagyok én,h nem veszem fel a gyereket,stb.nem ö akart világra jönni,minek szültem gyereket.hát ez nagyon rosszul esett.hát nem megoldás,h cipelem öt,mert akkor nem kell játszani sem menni nem?vagyok 48 kg,a gyerek meg 15.meg azt mondta vigyem el orvoshoz és adnak neki nyugtatokat.most akkor mivan?

2012. máj. 31. 13:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
:)) nem vagy szívtelen anya. Én sem cipelem a 17 kg-os lányomat, akárhogy is akarja. Főleg ha rövid útra megyünk.. (Hosszú úton néha a nyakamba veszem, mi már nem babakocsizunk 1,5 éves kora óta). Ha meg biciklivel vagyunk, és úgy akarja magát cipeltetni, akkor azt szoktam neki mondani, hogy ok, viszlek, de akkor a biciklit ki viszi? Azt itt hagyjuk? (ez hatni szokott) :)
2012. máj. 31. 13:37
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
lehet hogy a beszólónak nincs gyermeke .az ilyen előfordul . köpsz egyet utánna nem érdemes még említeni se .
2012. máj. 31. 13:38
 3/18 anonim ***** válasza:
41%

Én fel szoktam venni, csak akkor nem, amikor Apa is velünk van, mert akkor vele cipelteti magát :) De nálunk ilyen csak akkor van, amikor fáradt, vagy nyűgös és hazafelé jövünk a játszótérről :)

De ettől függetlenül nem vagy szívtelen. Különben is nem ettől függ, hogy te jó Anya vagy-e vagy nem. Az öregek, csak nem bírják, ha a kisgyerek hisztizik...elfelejtették már, hogy nekik is volt 2évees gyerekük :D

2012. máj. 31. 13:40
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
fuu de utalom az olyan embereket akik mas dolgaba beleszolnak. csak te vagy az anyja te tudod mikor hisztizik es mikor van tenyleg baja. a hisztinek meg sosem szabad engedni.
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Ne foglalkozz vele, ez hülye. Vagy nincs gyereke. Tök mindegy, amúgy sincs semmi köze hozzá, hogy neveled a gyereked. Szerintem igazad volt, hogy nem emelted fel. Mert ha megteszed, akkor "vérszemet" kap és legközelebb már tudni fogja, hogy elérheti hisztivel amit akar. Aztán cipelheted minden nap, homokozóval, motorral, mittomén... Mint egy karácsonyfa.
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
Te nem vagy szívtelen, aki viszont beszólt az meg látványosan rosszindulatú, és tapasztalatlan vagy nem emlékszik, hogy az ő gyereke is ezt csinálta.
2012. máj. 31. 13:41
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is azért volt a nőnek olyan nagy a szája,mert valószínűleg ég nincs saját gyereke,ha majd lesz neki,ő maga is belátja,hogy nem olyan egyszerű a hisztiző gyereket kezelni!
2012. máj. 31. 13:42
 8/18 anonim ***** válasza:
41%

Nekem ilyenkor az fordul meg a fejemben, ha ennyire hisztizik a gyerek akkor minek kell ráerőlteti a játszóteret?!

Boltban is olyan sokszor látom, hogy földhöz csapják magukat és visítanak, nem vagyok a verés híve de ilyenkor az anyuka helyében rácsapnék a gyerek fenekére, hogy térjen észhez és nem az van amit ő akar.

Ha meg nem akar menni a saját lábán akkor vissza kell fordulni vagy leültök szépen ketten a járda mellé és vártok még a lába erőre kap. Én ezt sokszor csináltam keresztfiammal , hisztizett, hogy vegyem fel mert ő neki fáj a lába, hát mondtam, hogy az enyém is és akkor pihenjünk majd szóljon ha indulhatunk. 1-2 alkalom után többször nem mondta, hogy fáj a lába.

2012. máj. 31. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

Vannak ilyenek:), akik beszólnak.

Nálunk is van hogy kéri vegyem fel, de nem tudom mindd két kezem tele! Hisztizik, aztán csak elindul, vagy fetreng a földön 5-10 percet.

Mindig az Anyának másképp tűnik ez a hiszti, mint egy kívülállónak.

Az Anya tudja miért van, miért nem veszi fel a gyereket, de a kívülálló csak azt látja hogy anya nem enged, a gyerek meg kérleli.

Én is sajnálom azt aki hisztizik, ha látom a szomszéd kisgyerek nem akar bemenni, az anyja vonszolja, de nálunk is van ilyen, akkor meg én kerülök a másik oldalra:)

Ez a néni szóvá tette amit látott, neki így jött le kívülről.

Reggel a gyerekem sem akart Oviba menni, hiszti, durca, erre jön a szomszéd néni, mondja nemi miért nem akarsz menni... Kapott tőle a lányom egy csokit, és máris jobb kedve lett:)

Látod, minden ember más!

Ezért ne érezd magad rosszul!

2012. máj. 31. 13:43
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Ja, nálam még van egy bevált dolog. Abban a pillanatban ahogy hisztizik, kézenfogom és megyünk haza. Így tudja, hogy nem érdemes hisztibe fognia az utcán... :) Ha hazafelé tartunk már, akkor viszont nem foglalkozom vele, szépen megyek mellette, és egyszercsak abbahagyja.
2012. máj. 31. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!