Tényleg én vagyok a szivtelen anya? 2,5 éves fiam ma produkált az utcán, többi lennt
Én fel szoktam venni, csak akkor nem, amikor Apa is velünk van, mert akkor vele cipelteti magát :) De nálunk ilyen csak akkor van, amikor fáradt, vagy nyűgös és hazafelé jövünk a játszótérről :)
De ettől függetlenül nem vagy szívtelen. Különben is nem ettől függ, hogy te jó Anya vagy-e vagy nem. Az öregek, csak nem bírják, ha a kisgyerek hisztizik...elfelejtették már, hogy nekik is volt 2évees gyerekük :D
Nekem ilyenkor az fordul meg a fejemben, ha ennyire hisztizik a gyerek akkor minek kell ráerőlteti a játszóteret?!
Boltban is olyan sokszor látom, hogy földhöz csapják magukat és visítanak, nem vagyok a verés híve de ilyenkor az anyuka helyében rácsapnék a gyerek fenekére, hogy térjen észhez és nem az van amit ő akar.
Ha meg nem akar menni a saját lábán akkor vissza kell fordulni vagy leültök szépen ketten a járda mellé és vártok még a lába erőre kap. Én ezt sokszor csináltam keresztfiammal , hisztizett, hogy vegyem fel mert ő neki fáj a lába, hát mondtam, hogy az enyém is és akkor pihenjünk majd szóljon ha indulhatunk. 1-2 alkalom után többször nem mondta, hogy fáj a lába.
Vannak ilyenek:), akik beszólnak.
Nálunk is van hogy kéri vegyem fel, de nem tudom mindd két kezem tele! Hisztizik, aztán csak elindul, vagy fetreng a földön 5-10 percet.
Mindig az Anyának másképp tűnik ez a hiszti, mint egy kívülállónak.
Az Anya tudja miért van, miért nem veszi fel a gyereket, de a kívülálló csak azt látja hogy anya nem enged, a gyerek meg kérleli.
Én is sajnálom azt aki hisztizik, ha látom a szomszéd kisgyerek nem akar bemenni, az anyja vonszolja, de nálunk is van ilyen, akkor meg én kerülök a másik oldalra:)
Ez a néni szóvá tette amit látott, neki így jött le kívülről.
Reggel a gyerekem sem akart Oviba menni, hiszti, durca, erre jön a szomszéd néni, mondja nemi miért nem akarsz menni... Kapott tőle a lányom egy csokit, és máris jobb kedve lett:)
Látod, minden ember más!
Ezért ne érezd magad rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!