Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ahol nincs nagy család, csak...

Ahol nincs nagy család, csak az anya és kisfia, nekik nem való az Anna Peti Gergő könyvek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem nagy család függő. Barátnőmnek is egy gyereke van mégis megvette neki.
2012. ápr. 28. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés. Barátnőm is felvetette, mert elhagyta sajnos őket az édesapa, így ő nem vette meg a kicsijének az Anna Peti könyveket, viszont a Bogyó és Babócákat igen. Az nem a családról szól, és nincsen benne a klasszikus családi szereposztás sem. Ő azért dönötött így, mert nem akart magyarázkodni (még, majd később úgyis szükséges lesz) a picinek, illetve nem akart neki ezáltal csalódást okozni. Nyilván az élet más területeiről is kiderül, hogy az apuka távol van, de legalább a mese nem erről szól.
2012. ápr. 28. 14:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: pont ezért kérdezem, hogy nehogy csalódás legyen a gyereknek, hogy ebben nagy család van, itt meg csak a kisfiú meg az anyukája. Se testvér, se apa. Tudnátok ajánlani esetleg mesekönyveket, amik nagyon tetszettek a gyerekeiteknek? 2-3 éveseknek valót.
2012. ápr. 28. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyedül vagyok két gyerekkel, de megvettem és szeretik. 3 és 5 évesek a lányok, de nem okoz nekik fejtörést, hogy a könyvben másmilyen család van.
2012. ápr. 28. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Vegyél inkább Boribonokat, az szebb, értelmesebb, és nem utolsó sorban az anya-gyerek kapcsolatra koncentrál csak.

(De főleg az első két érvem miatt.)

2012. ápr. 28. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok: Bogyó és Babóca összes könyvét ajánlom, illetve Bartos Erikántól a verseseket is? Zsákbamacska, Zakatoló, Bárányfelhők és még egy, a címe nem jut eszembe. Ezeket nagyon szereti a lányom, másfél éves korától olvasom az Anna Peti könyvekkel együtt, most 3 éves, és még mindig élvezi. A Boribon is jó, azok még "egyszerűbbek", tehát egy oldal képhez szinte csak egy mondat tartozik.
2012. ápr. 28. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak nagyon tetszenek még a Pagony kiadó könyvei közül ezek:

[link]

[link]

A Bogyó és Babócát is szerette, de mostanában már nem nagyon érdekli. (2,5 éves)

2012. ápr. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!